Dannyn ura puhkesi ihan uuteen kukkaan 78-vuotiaana – tätä kaikkea on luvassa

Danny on ollut viime aikoina julkisuudessa lähinnä yksityiselämäänsä liittyen. 78-vuotiaan musiikkineuvoksen ja hänen 19-vuotiaan kauniin ystävättärensä Helmin elämänkäänteitä on seurattu viihdejulkisuudessa tarkkaan.

Mutta Danny on vierivä kivi, joka ei sammaloidu. Myös urasaralla tapahtuu. Eilen mies ilmoitti, että hän on siirtynyt Arttu Wiskarin levy-yhtiöön. Uutta musaa on tekeillä.

Nyt Danny kertoo olevansa mukana UMK:ssa eli Uuden Musiikin Kilpailussa. Siitä valitaan Suomen Euroviisu-edustajat maailmalle jatkoon.

-Suuri kunnia olla mukana tämän vuoden UMK:ssa! Kappaleeni on Janne Rintalan tekemä Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua. Laulussa on kysymys siitä, että elämä on lahja, jonka pituudesta ei kukaan tiedä. Mutta sen tietää, että se aikanaan päättyy ja kappaleessa sitä aihetta käsitellään humoristisesti ja totuudenmukaisesti. Laulusta on tehty myös englanninkielinen teksti nimellä On The Day When Everyone Is Loving Me. Sinä päivänä kun kaikki rakastaa mua -kappale julkaistaan maanantaina 18. tammikuuta. Odotan innolla, että pääsette kuulemaan sen! Danny viestittää.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Arttu Wiskari, Danny, UMK

Kommentit

Sanoisimpa,ettei tänäkään vuonna tarvitse kuunnella euroviisu karsintoja,siksi verran huonolta näyttää tuo esiintyjä kaarti.. Danny,että kehtaatkin vielä höperöityä menemään skabaan mukaan.. Voit varmaan saada ääniä,kun papparaiset ja mummelit äänestää sitä nuoruutensa tähteä. Muistavat hämärästi jotain Kuusamosta ja Tuuliviiristä ja ratsastajasta ja äänestävät ,kun muut esiintyjät ja kappaleet ovat ihan täysin tuntemattomia.. Jää nyt hyvä ihminen nauttimaan niitä eläkepäiviä,ei niitä loputtomiin ole…..

Oma kommentti