Diandra todella kauniina uudessa kuvassa! Kuin ammattimalli!

Diandra Flores kertoo kuvajulkaisunsa yhteydessä esiintyvänsä sunnuntaina Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailun suorassa lähetyksessä.

– Mul on ilo esiintyy TTK:ssa (eli Tanssii Tähtien Kanssa) tänä sunnuntaina! Ja siis laulan, en tanssi. Kiitti kutsusta, hän kirjoittaa Instagramissa julkaisemansa kuvan yhteydessä.

Kuvassa Diandra on kuin ammattimalli. Uudenlainen meikki, tummanpunaisessa huulipunassa ja – kuten aina – kaunis, sävähdyttävä ja suloinen.

Teksti: jarikupiainen
Avainsanat: Diandra

Kommentit

Tässä on oikea TÄHTI… Kaunis ja upea ääninen laulajatar. Ei ole tarvinnut vaatteita vähentää ,eikä ”röyhtäillä” syntisten pöydissä. Ei ole yhtään ”kohua” aiheutettu ja pusi pusi kuvia vaihtuvien miesten kanssa ei ole esitetty. Oman elämänsä pystyy pitämään omanaan ,jos niin haluaa. Jokaista ripulia ja pierua ei ole julkisuuteen äkistetty ,vaan tehty tiukka raja julkisuuden ja yksityisyyden välillä. Kunnioitan suuresti Diandraa ja olen ihan myyty Hänen upeasta äänestään.Ottakaapa mallia te pikku turhat julkut ,jotka keinoja kaihtamatta koetatte räpistellä julkisuuden valo keilassa. Äänen ollessa riittämätön ,vähenee vaatteet ja alkaa jos jonkinlainen esillä olo keinoja kaihtamatta.. Hävetä saa puolestanne.

Oma kommentti