Diandran ensimmäinen musiikkivideo ei vakuuta, no voihan kökkö – katso!

Diandra Floresin ensimmäinen levy on ulkona ja pysyttelee tälläkin hetkellä albumilistan kärkikahinoissa eli neljännellä sijalla. Arvostelua on herättänyt se, ettei Diandralle tehty omaleimaista debyyttiä, vaan mukaan kelpuutettiin paljon lainatavaraa eli covereita. Muun muassa sinkkubiisi Outta My Head on itävaltalaisen Popstars-musiikkiryhmän ammoin levyttämä kappale.

Nyt Diandran sinkkubiisistä on julkaistu myös musiikkivideo. Valitettavasti se näyttää olevan yhtä nopeasti kokoon kyhätty kuin itse albumikin. Levy-yhtiöllä on ollut kiire saada Diandran tuotantoa ulos ennen kuin keväisen Idols-kisan imu lakkaa.

Hymy kysäisi Diandran videosta mielipidettä musiikkivideoita ammatikseen tekevältä suomalaiselta, joka ei – piirien pienuuden vuoksi – halua esiintyä jutussa omalla nimellään. Hänellä ei ole musavideosta erityisen maireaa sanottavaa:

-Kieltämättä olisi nyt toivonut hieman enemmän panostusta, kun kyseessä on kuitenkin harvinainen tapaus suomalaisessa musakentässä. Didin videon lopussa on jo vähän yritystä, mutta alku on niin juosten kustua, että tuntuu kuin kamera olisi vain jätetty pyörimään ja lähdetty kaljalle, videoammattilainen tyrmää.

-Ensimmäisenä huomio kiinnittyy stailaukseen. Siinä ei ole nähty lainkaan vaivaa. Toisekseen, musiikkivideossa, varsinkaan näin nopeatempoisen kappaleen kohdalla, ei saisi olla juurikaan kolmea sekuntia pitempiä ottoja. Tämä menee jo laiskuuden puolelle, kun tuntuu, että kameraa pitelee nukkumatti. Harmittaa Didin puolesta, arvostelu jatkuu.

Katso onko kriitikko oikeassa. Video täällä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Diandra Flores

Kommentit

Oma kommentti