Jaajo on juontanut Nelosen Diili-ohjelmaa

Diili-Jaajo Linnonmaalle ravintolabisnes oli kannattava hyppy

Kuluvalla kaudellakin Diiliä juontanut Jaajo Linnonmaa on ehtiväinen mies. Paitsi että hän juontaa televisiossa ja radiossa, esiintyy elokuvissa ja järjestää tapahtumia, hän on myös sarjayrittäjä.

Onko Jaajon sarjayrittäminen yhtä sarjamurhaa vai onko mies kannuksien arvoinen tylyttämään Diilissä muita – ja jakelemaan kilpailijoille potkuja – sen Hymy selvitti.

Jaajo on mukana peräti kymmenessä eri yrityksessä eri rooleissa. Toimialoja riittää. Hän on mukana harrasteväline-, matka-, vaate-, ravintola- ja tapahtumabisneksessä muutamia mainitaksemme.

Ei ihme, että Jaajolla virtaa bisnes suonissaan. Hänen isänsä, nyt jo eläkkeellä oleva Kari Linnonmaa, omistaa urheiluvälineiden maahantuontifirman, jossa Jaajo oli töissä muun muassa TET-jaksollaan kouluaikoina.

Painetun Hymyn jutusta löydät kaikkien Jaajon firmojen tunnusluvut. Hyppy ravintolabisnekseen on ollut Jaajolle kannattava liike.

Bricco-yritys oli pitkässä tappioputkessa, mutta kun Jaajo loikkasi ruoriin, liikevaihto pomppasi 110 prosenttia ja tulos nousi voitolliseksi. Briccon menestystarina on keskellä korona-aikaa suorastaan hatunnoston arvoinen.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Diili, Jaajo Linnonmaa

Kommentit

Oma kommentti