Sointu Borg voitti Diilin 2021.

Diili-voittaja Sointu avoimena: ”Sain kymppitonnien tarjouksen seuralaispalvelusta”

Television Diili-ohjelman voittaja Sointu Borg on viitannut seuralaisehdotuksille kintaalla.

– Jos olisin nuorena sen uratien valinnut, rahat eivät ihan heti loppuisi, hän sanoo Hymyn painetun lehden haastattelussa, jonka on kirjoittanut Juhamatti Nieminen.

Diili-voiton myötä julkisuuden valokeilaan noussut Sointu Borg, 28, kääntää katseita Helsingin Munkkiniemenrannassa. Näyttävältä vaaleaveriköltä löytyy pituutta 183 senttiä ja uhkeat muodot, eikä hän arkaile esitellä olemustaan sosiaalisessa mediassa, eikä myöskään siviilissä.

– Rakastan naiskauneutta ja kurveja. Olen visuaalinen ihminen, joka tykkää näyttävistä kuvista. Ei niissä ole minulle mitään kummoista, Sointu näpäyttää.

Instagramiin lisäämiensä kuvien myötä Sointu on noussut seksiobjektiksi, mikä on tuonut osakseen lieveilmiöitä ja hämmentäviä yhteydenottoja erityisesti miehiltä.

– On tullut ehdotuksia laidasta laitaan. Pimeitäkin ehdotuksia, joissa minut olisi haluttu maksulliseksi luksusescortiksi, Sointu paljastaa Hymyn haastattelussa.

Sointu toteaa, että häntä on toki myös haukuttu tissipelleksi ja huomiohuoraksi.

-Ettei minua voida ottaa tosissaan. Olisin kävelevä liikepommi. Liike-elämässä vallitsee vielä hyvin konservatiivisia malleja, mikä tuntuu pahalta. Jos ulkonäköni tai kuvani jotain häiritsee, siinä tapauksessa kyseinen yritys ei ole minulle se oikea, Sointu päräyttää sanoa.

Hän ei ole lähtenyt uhriutumaan, vaan on kääntänyt ilkeät kommentit voitoksi ja ottanut tehtäväkseen murtaa ennakkoluuloja. Hän on saanut Diilin kautta myös hyväksyntää ja positiivista palautetta siitä, että on inspiroinut monia muita.

– Ei näitä täytteitä tisseihin ole aivosoluista otettu!

Lue juttu lehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Diili, Sointu Borg

Kommentit

Oma kommentti