Diili-voittaja Sointu Borg lataa suorat sanat: ”Mua v***uttaa”

Diili-voittaja Sointu Borg tunnetaan naisena, joka sanoo asiat suoraan sen enempää kiertelemättä. Nyt hän on ottanut Instagramissa kantaa ilmiöön, jossa ihmisellä kuvitellaan olevan loputtomasti aikaa.

– Mulle aika on tällä hetkellä pyhää ja välillä mua v***ttaa ihmiset, jotka ei tajua sitä.⁣⁣⁣Tämän vuoden aikana kuluttavinta on ollut tilanteet, joissa ihmiset ovat kokeneet, että olen velkaa omaa aikaani. Velkaa 24/7.⁣⁣⁣

Sointu korostaa, että hän ei tarkoita missään nimessä lähipiirinsä ja esimerkiksi työkuvioihin liittyvien henkilöiden yhteydenottoja.

– Tarkoitan persoonatyyppejä, jotka elävät niin syvällä oman universuminsa keskiössä, että muiden ihmisten kuormitustaso ja aikataulut ovat heille jotain outoa utuista ja kaukaista savuverhoa. Olemassa ovat vain omat tarpeet ja vastapuolen velvollisuutena on täyttää ne.⁣⁣⁣

Esimerkkeinä Sointu luettelee esimerkiksi verkostomarkkinointia tuputtavat puolitutut ja vanhat kaverit, jotka eivät ymmärrä, miksi hän ei ehdi oluelle. Näyttävä nainen korostaa, että hän ei varmasti ole yksin asian kanssa, vaan monet kamppailevat nykyään jaksamisensa ja ajankäyttönsä kanssa.

– Pitää olla 24/7 tavoitettavissa ja puhelin huutaa hoosiannaa.⁣⁣⁣ Mikä tähän auttaa? Sano ei. Vedä rajat. Vedä itsesi välillä loopista irti. Tee tilaa. Anna tilaa. Sano ei asioihin, mihin sulla ei ole antaa resursseja. Muuten kuset vaan omiin muroihisi, Sointu ohjeistaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: ajankäyttö, Diili, henkinen hyvinvointi, jaksaminen, Sointu Borg

Kommentit

Oma kommentti