Diili-voittaja Sointu Borg: ”Seinät puristi v***sti”

Diili-voittajana parhaiten tunnettu Sointu Borg kertoo Instagramissa olevansa sinut menneisyytensä kanssa. Menneisyydellä hän viittaa muun muassa esiintymiseensä FOX-kanavalla esitetyssä Bimbo Oy -realitysarjassa.

– Yks mitä EN halua tehdä, on vähätellä mennyttä minääni. Mitä h***ttiä sitten, vaikka oisin tehny sekoilurealitya ja pyöriny nuorena likkana bikineissä musavideoilla. Saatanpa joskus nykypäivänäkin repästä ja lähteä alusvaatemalleilemaan mainoksiin, Sointu lataa suoraan tyyliinsä.

Kaunotar ihmetteleekin, miksi jotkut julkkikset häpeävät menneisyyttään. Monesti nykyisestä tyylistä eroavaa esiintymistä yritetään selittää nuoruuden hairahduksena ja hyväksynnän hakemisena.⁣

⁣- Minä olen taustani summa. Haikaillen aion mummona selailla vanhoja alusvaatekuviani ja mietiskellä, että tulipa elettyä ja mentyä, kaunotar toteaa.

Muun muassa juontajana ja kouluttajana työskentelevä Sointu aikookin tänä syksynä jakaa oivaltamaansa ilosanomaa. Aina suhtautuminen omaan historiaan ei nimittäin hänenkään kohdallaan ole ollut helppoa.

– Joskus se on tuntunut meikäläisen kohdalla vankilalta. Koin olevani loukussa ahtaissa raameissa, seinät puristi v***sti ja koin, että vaihtoehdot tulevan urapolkuni suhteen olivat rajatut. Kaikki edellinen oli lopulta huuhaata.⁣ Kalterit olivat kuvitteelliset. Nyt maailma on auki.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: juontaja, Diili, tosi-tv, sarja, reality, Bimbo Oy, puhuja, Sointu Borg, kouluttaja

Kommentit

Oma kommentti