Sointu Borg Diili-ohjelmasta

Diilin voittanut Sointu: Perhehaaveet jäihin

Tuore Diili-voittaja Sointu Borg kertoo tunnelmistaan Hymyn painetun lehden haastattelussa, joka on Juhamatti Niemisen käsialaa.

Kunhan korona hellittää, Sointu kertoo jatkavansa kaksi vuotta sitten perustetun oman tapahtuma-alan yrityksensä pyörittämistä. Pääpaino tulee kuitenkin olemaan Diili-voiton myötä avautuvassa mediapersoona Jaajo Linnonmaan yritysryppään kehityspäällikön tehtävässä.

– Perhehaaveet on siirrettävä lähivuosiksi syrjään, sillä nyt on aika kääriä hihat ja ryhdyttävä hommiin. Minulle pesti on näytön paikka, jonka haluan käyttää hyödyksi.

Tehtäväkenttään kuuluu monenlaista, ravintola- ja tapahtumapuolen yrityksistä juoksutapahtumiin ja raviristeilyihin. Uutena tulee verkkovarainhankinnan yritys, jonka Sointu apujoukkoineen Diilin finaalissa perusti.

– Pääsen ensimmäistä kertaa elämässäni nostamaan kuukausipalkkaa. Toivottavasti pääsen tienaamaan rahaa säästöönkin, Sointu fiilistelee.

Jutussa hän kertoo myös rohkeista kuvistaan ja niiden myötä häneen isketystä uskottavuusleimasta

Sointu ei ole lähtenyt uhriutumaan, vaan hän on kääntänyt ilkeät kommentit voitoksi ja ottanut tehtäväkseen murtaa ennakkoluuloja. Hän on saanut Diilin kautta myös hyväksyntää ja positiivista palautetta siitä, että on inspiroinut monia muita.

– Ei näitä täytteitä tisseihin ole aivosoluista otettu! Sointu pamauttaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Diili, Sointu Borg

Kommentit

Oma kommentti