Dodii! Todellinen yllätyskäänne Parviaisen rakkauselämässä!

Saana Parviainen on ihastunut. Ja jos joku kuvitteli, että hän on palannut aviomiehensä Jussin kanssa yhteen, niin ei. Mimmi kertoo tunteistablogissaan.

-Ihastuminen on kivaa, sillä emme ole vielä edes suudelleet. Olen tuntenut tuon miehen jo jonkin aikaa, sekin on hyvä asia. Olemme tehneet kivoja asioita yhdessä, ja arvostamme samanlaisia asioita. Ja meillä on aina ihanaa yhdessä. Olen niin älyttömän ihastunut, tuntuu ihan samalta kuin ihastuessani lapseni isään 14-vuotiaana. Se on ihmeellistä, sillä en ole kokenut sellaista tunnetta sen jälkeen. En edes niitä kahta kohtaan, joiden kanssa asuin yhdessä. Saati sitä kohtaan, jonka kanssa astelin alttarille, Saana kirjoittaa.

Aivan selviä rakkauskuviot eivät vielä ole:

-Tässä tuntuu se ihana ärsyyntyminen kun ei tiedä, mitä toinen ajattelee. Onko minulla mitään mahdollisuuksia? Haaveilen hänestä, ja ilahdun kovasti aina saadessani tältä viestin. Ja hän on kaikkea sitä mitä mieheltä haluan. Ja kuinka komeakin hän on… En kestä!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saana Parviainen

Kommentit

No,no, ei ärrällekkään ihan kuka tahansa kouluja käymätön pääse. Täytyy olla vähän älliä päässäkin 😉

tuon blogin jälkeen pikku-jussi raivostuu ja kosto kamala.

Poistu julkisuudesta sinun aikasi meni jo Parviaisen myötä ei ketään kiinnosta enää sinun toilailusi.

Saana Parviainen on ytimessä. Kun ihmisen henkinen ikä on 14 v, niin silloinhan ihastuminenkin tuntuu samalta kuin 14 vuotiaana. Vastapuolen ajatuksia ei koskaan voi tietää, mutta please älä laske paljoa niiden varaan. Ettei tule pettymystä.

Kyllä on niin jänskää..et tuskin nyt Saana mitenkään tätä nyt kestää

Saanan blogi: Olen ihastunut, mutta ärsyttää jos en saakkaan miestä. = Jussi kertoo mies on varattu, mutta moraalin ollessa mitä on ei se haittaa ketään eikä mitään. Mikäli mies on sekaisin kun seinäkello ja lähtee likan matkaan, toivotaan vaan ettei oo lapsia nykyisen puolison kanssa.

Jos on noin saakelin sekasin tunne-elämältään ei ainakaan julkisuudessa roikkuminen alapääkuvien, blogin yms. edesauta asiaa. Kerran kun maineen menettää pienessä maassa noinkin valtakunnallisesti on pirun vaikea sitä saada takasin. Ikävä kyllä suurin osa ihmisistä saanan kohdatessa miettivät julkaistua videoklippiä ja muuan kauniita kuvia messuilta ja jussin kännykamerasta.

Saanan aiemmista toilailuista on jo huomattu, että neiti on edelleen myös älyllisesti 14-vuotiaan tasolla!

Oma kommentti