Meri, Leena ps

Eduskunnan kiusaamiskohu: Kansanedustaja Leena Meri teki nuoruudessaan rötöksiä!

Viime päivinä vellonut kohu kansanedustaja Leena Meren ja hänen ex-avustajansa Petri Lehtisen ympärillä yhä vain kiihtyy. Lehtinen syytti entistä työnantajaansa esimerkiksi alistamisesta ja kiusaamisesta. Hän myös kertoi suorittaneensa mielestään epäasiallisia työtehtäviä, kuten sukkahousujen ostamisesta Merelle.

Lehtisen haastattelu ja Meren kommentit löytyvät Hymyn toukokuun printtinumerosta.

Leena Meren taustalta löytyy yllättäviäkin asioita. Hän antoi vuonna 2015 haastattelun Hymylle. Meri kertoi avoimesti, ettei hänen nuoruutensa ollut siitä kilteimmästä päästä.

– Menneisyydestäni löytyy mokia, joista sain ansaitsemani rangaistuksen. Töppäilyt eivät ole este tulevaisuudelle, jos niistä ottaa opikseen, Meri kertoi.

– En ensikädeltä tuomitse ketään. Virheistä on mahdollisuus oppia. Toivon että voisin olla esimerkkinä nuorille, ettei elämä ole menetetty jos joskus mokaa. Kun pyytää anteeksi, sovittaa tekonsa ja ottaa opikseen, elämä on avoin, hän jatkoi.

Leenan nuoruudesta löytyikin useampiakin töppäyksiä. Hän muun muassa nappasi luvatta ystävänsä auton. Toiselta tuttavalta hän taas anasti kaverinsa kanssa pankkikortin ja hurvitteli viikonlopun. Tuhansien markkojen summan korvaamiseksi piti ottaa pankkilaina.

Teksti: Esa Pesonen
Kuvat:Eduskunta
Avainsanat: eduskunta, kiusaaminen, kohu, Leena Meri, Petri Lehtinen, varkaus

Kommentit

Eihän sitä muuten eduskuntaan pääsekään.
Jos on pokkaa varastaa ystäviltä, ei liene vaikeaa varastaa kansalta?

Peruspersun keski-ikä on kaksi vuotta kuritushuonetta. Eihän tämä mikään uutinen ole.

Oma kommentti