Eduskuntaan mielivä Jasmin Mäntylä Jyrki Kataisesta: ”Ihana!”

Jasmin MäntyläOskari Katajiston kanssa seurusteleva Jasmin Mäntylä pyrkii tulevissa eduskuntavaaleissa Arkadianmäelle kokoomuksen ehdokkaana. Jasmin on totutellut poliittiseen päätöksentekoon Oulussa, jossa hän on toiminut varavaltuutettuna.

-Minua kohtaan on oltu puolueessa yllättävänkin kannustavia. Minua on neuvottu, että älä välitä vähättelystä, Jasmin paljastaa Hymy-lehden tammikuun numeroon antamassaan haastattelussa.

-Voidaanko minusta sitäpaitsi puhua vain julkkisehdokkaana, jos olen ollut politiikassa mukana jo kauan. Kokoomuksen jäsen olen ollut 11 vuotta, 17-vuotiaasta lähtien.

Kokoomuksen valtaapitävistä Jassulla on näkökulmansa:

Jyrki (Katainen) on ihana ja mukava ihminen. Juttelee ihmisten kanssa ja on läsnä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jasmin Mäntylä, Oskari Katajisto, Jyrki Katainen

Kommentit

Kaunis Ja Viisas?. Ulkönäkö On jokaisen Oma Asia Mutta viisaudesta olen Kyllä Erimieltä. Muutamien Lausuntojensa Perusteella Lienee Tosiasia Se Että tietotaito Rajoittuu MUTU Fiilistelyyn Ja Muiden Sanomisien Kopiointiin Ja Julkistamiseen Omina Sanomisinaan. Omaa Sanottavaa Ei Liene Paljon, Koska Itse En Kyseisestä Henkilöstä Tietoja Hakiessani Ole Niitä Löytänyt. Paras sana Yhdistelmä Tällä Hetkelle lienee Wannabe ihquilija Pissis. Eli Suomeksi Sama TURHAKE.

PITÄISKÖHÄN MINUNKIN PYRKIÄ EDUSKUNTAAN OLISI KYLLÄ OTTAJIA MULLAKIN!

Jasmin on muuttunut tosi huimasti niistä ajoista kun siitä sai päivittäin lukee jostain juorulehdestä. On kaunistunut, hoikistunut ja tehnyt älykkäästi kun on siirtynyt politiikkaan ja jättänyt skandaalijutut kaiken maailman tuksuille, kurhisille ja aitolehdille. Kannattais muittenkin julkkunaisten ottaa esimerkkiä siitä miten elämää saa muutettua.

Eiköhän tosta Mäntylästä kaikki julkkismiehet oo ihanii,mutta se on parempi ku se Wallin häipys sieltä kulttuuriministerin paikalta,on sillä niin tyhjä katse,ettei siellä vintissä kyllä kaikki jauhot ole kuivia.

Tarvitaanhan niitä napinpainajiakin. Vaikka olisi kuinka hyvät aikeet sitä taloa johtaa 3 miestä ja rahat. Se on totuus joka muuta väittää se kunniatta kuolee.

Olen itse joskus neidon kanssa jutellut eikä tod ole mikään tyhjäpää vaan monia nykyisiäkin arkadianmäellä istuvia fiksumpi ja parempi juttelemaan politiikasta. Onnea kevään vaaleihin.

Kirjoitella voi mitä vaan toisten avustuksella. Ne käyttää neuvonantajia. Totuus tulee esille jos pääsee kysymään asioita suoraan. Silloin aletaa kiertelemään ja kaartelemaan vastauksessa.

ennakkoluulot voittaa ihmisten järjen monesti ja se on aikas harmi. Itsekkin oon useassa ammatissa ollut elämäni aikana eikä aiemmat ole mikään este mun menestymiseen nykyisessä työssäni.

Kerrankin voi jostain sanoo että on sekä kaunis että viisas. Hyviä kirjotuksia sen kotisivuilla on ja vaikuttaa hyvältä ihmiseltä. Upea nainen kaikin puolin!

Jasmin on ollut kokoomuslainen koko aikuisikänsä ja on fiksu nainen joten onnea vaaleihin ja toivon todellakin parasta hänelle. Äänet tulee multa ja kavereilta.

Tämä on jo vakiintunutta kulttuuria Suomessa.

Siitä tulevalle pääministerille oma salarakas.

Voi armoa! Ei ole ihme että tämän valtakunnan asiat ovat päin h-vettiä.

taas ehdokas jonka meriitti on kai joku miss suomi laulukilpailun voitto.Mutta ei siinä mitään.Mut taatusti jotkut idiootit totakin äänestää.

No jos kerta jo ihan varavaltuutettuna on ollu pari tuntia niin eduskuntaan vaan. Rautaista ammattitaitoa varmaan löytyy jo vaikka kuinka… Voi ristus…

Oma kommentti