Egorazzi paljasti Ike Kanervan kihlatun oudon tekstarisuhteen – Elina: ”Kyse vain hauskanpidosta!”

Elina KiiikkoKansanedustaja Ilkka Kanerva on tuttu tekstarisuhteistaan, mutta nyt hänen avopuolisonsa Elina Kiikkokin kerää palstatilaa samalla tavalla. Egorazzi uutisoi, että 39-vuotias Kiikko on tekstaillut 37-vuotiaan Kengurumeininki-yhtyeen laulajan Klaus Tuomisen kanssa. Tämä on itse ilmoittautunut ”salarakkaaksi” Egorazzille ja kuvaa suhdettaan Kiikkoon henkisesti ja fyysisesti hyväksi.

Egorazzin mukaan pari on tekstaillut pari viikkoa tiiviisti. Tuominen kertoo Egorazzille Kiikon paljastaneen viestivaihdossa myös pikkuhousujensa merkin. Ilkka Kanerva ei kuulemma tiedä parin ”suhteesta”.

Elina Kiikko myöntää tekstailleensa Tuomiselle, mutta kertoo Egorazzille, ettei ole koskaan tavannut Tuomista. Hän kertoo luottaneensa mieheen, joka ilmoitti työskentelevänsä lasten parissa.

-Kysymyksessä on ollut minun osaltani vain hauskanpito, Elina kertoo nettilehdelle.

-En edes pidä tekstiviestittelystä. Tämä on ensimmäinen kerta kun viestittelin tällä tavoin jonkun kanssa, ja heti kävi näin. Tyhmyydestä saa maksaa, joskus kovinkin, toteaa Kiikko Egorazzille.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Ilkka Kanerva, Elina Kiikko

Kommentit

Kiikko on 42, tonne alkuperäiseen se oli jo näköjään korjattu. Liekö luettu täältä 🙂 kuva ei kyllä Kiikkoa imartele, näyttää ihan viisikymppiseltä

IKÄ OLI???? kiikkotar näyttää kyllä 50… onko hymyssä tullut painovirhe?? lukemamme perusteella he ovat vain kulissi suhteessa!! ehkä molemmat tarvitsevat julkisuutta!!

Eihän Ikekään muuta kuin tekstaili. Nyt ovat sujut. Näennäissuhde voi jatkua.

Oma kommentti