Egorazzi paljasti: Näin helposti Miss Suomen tittelin voi ostaa!

Viivi PumpanenEgorazzi-nettisivusto on osoittanut karmaisevilla laskelmillaan, kuinka Miss Suomi -titteli voidaan käytännössä tänäkin vuonna ostaa. Viime vuonna Viivi Pumpanen valittiin yleisön tekstiviestiäänin, ja niin missikohtalo sinetöidään tänäkin vuonna.

Egorazzi osoittaa laskelmissaan, että jo 10 000 euron sijoituksella voidaan saada mieluinen missi Suomeen, ja äänestyksestä voi jopa jäädä voitolle 4 000 euroa.

Tämä tapahtuu lyömällä vetoa huonoimman vedonlyöntikertoimen saavan missin puolesta vaikkapa kolmella erillisellä 400 euron panoksella. Tämä tuottaa kassaan yli 14 000 euroa. Kun soittorobotti taas pistetään laulamaan, se soittaa yhdelle kilpailijalle nopeasti 10 000 ääntä, joka maksaa noin 10 000 euroa.

Lähde:

http://www.egorazzi.com/

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Suomi, Viivi Pumpanen

Kommentit

Paitsi että Miss Suomi virallisilla kotisivuilla ei puhuta mitään maksimiäänimäärästä. Jos äänet eivät menisi perille, luulisi äänestäjällä olevan jonkinnäköinen kuluttajasuoja? Oli sitten 10,000 ääntä tai yksi.

Toiseksi, rekisteriseloste ja käyttöehdot puuttuvat kilpailun äänestysohjeiden nettisivulta. En tiedä onko ne lakimääräiset, mutta yleensä ne vastaavien äänestysten yhteydessä löytyy.

missi viime vuonna mutta edellis v ruma Pöysti oli ostettu ja väärä.

Viime vuonna taatusti tehtiin noin Pumpasen voiton takaamiseksi. Joten luulis et tana vuonna on jotain tolkkua kuten esim. Euroviisuissa – samasta numerosta ei saa soittaa kuin 20 kertaa yhdelle ehdokille. Mut tieda sitten, etta onko Miss Suomi organisaatio tarpeeksi perilla asioista etta tekee mitaan…

Oma kommentti