Egorazzi: Super-Marjo ehdotteli alaikäiselle Marialle outoja!

Liv-kanavalla pyörivä Marjo Niittyviidan perheestä kertova reality on aiheuttanut jos jonkinlaista kohua. Nyt Marianne Kallio -niminen mallinalku kertoo Egorazzille Lamourettes-tanssiryhmää pyörittävän naisen oudoista ehdotuksista.

Kallio halusi Lamourettes-ryhmään, vaikka onkin vasta 17-vuotias. Egorazzille antamassaan jutussa Kallio kertoo, että hänet kutsuttiin Niittyviidan Hollolan-kotiin neuvottelemaan.

Egorazzi kirjoittaa, että Niittyviidan mielestä Kallion olisi ollut hyvä liittyä tanssiryhmään, sillä tosi-tv:ssä alaikäisestä ravintoloissa esiintyvästä tanssijattaresta oltaisiin kuulemma saatu revittyä hyvin kohua irti. Kallio ei lähtenyt tanssijaksi saatuaan tietää, että ryhmän tytöt tekevät liian eroottista lavashowta.

Viimeksi Niittyviita on ollut lööpeissä kiisteltyään tanssijatar Henna Peltosen kanssa.

Egorazzin juttu

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Marianne Kallio, Marjo Niittyviita, Super-Marjo

Kommentit

itse tunnen ihmisen hyvin ja nimi on marianne .ei maria. tää ns. super marjo yritti vaa hyväkskäyttää mariannee, ehdotteli et tekis niit sylitansseja kännisille miehille.. huhhu marianne oli tosi järkyttyny ja sano et sil oli kauhee olo ton jälkeen :/ vtu mitä aikuinen ehottelee…

Toiminta on juuri marjoa itseensä!!!
Toiminta on ennestään hyvinkin tuttua häneltä..

miks maksaa noille bimboille kun samalla rahalla saat pillua koko osaston äijille samalla rahalla ja on asteen verran mehukkaampia misuja

Oiskos tämä se kuulu Super-kakkelperin-Marjo, tä?

no eiks se marjo sanonu ettei häneen ainakaan oo kukaan ollu yhteydessÄ?

Eikös tuo ekorazzikin jo ollut kotvan aikaa olemassa. Onhan ne jotain tekstarijuttuja ja muita aikaisemminkin paljastelleet. Eiköhä niillä sentään jotain todistetta löydy. Ei tollaisia väitöksiä ihan jonkun pissaliisan sanomisten mukaan lähdetä heittämään.

Täytyy kyllä sanoa Lamourette shown nähneenä että siinä ei minusta ole mitään eroottista(?) Mimmeillä on kokoajan enempi päällä kuin bikiinit. erotiisuudet kallistaisin lähinnä strippareita kohtaan, en tota ryhmää..

Suurempi tyrkky vaikuttaisi olevan tämä Marianne. Supermarjo tuskin olisi nostamassa syytteitä ketään vastaan jos tuo pitäisi paikkansa.
Kuka tahansa voi tulla väittämään ”Tämä henkilö on tehnyt sitä ja sitä” Ja siinä on vaan sana sanaa vastaan.
Egorazzin sivuilla vihjataan Niittyviitaa pedofiilinä ja se syytös on mielestäni jotain aivan järkyttävää. Pedofiili tietääkseni käyttää seksuaalisesti hyväkseen lapsia. 3 lapsen äidistä tollainen on tosi julmasti sanottu. Loukkaa toista todella paljon.

Nyt se meinaa sitten nostaa vielä syytteitä ”Marjo Niittyviita Siirrän siis asian viranomaisille maanantaina sekä Egorazzia että Tiia Kiurua kohtaan. He saavat jatkaa asian käsittelyä kanssanne. Kukaan ei ole Egorazzista ollut minuun yhteydessä. Itselläni on myös asiasta mustaa valkoisella, mitä tapaamisessamme on puhuttu. Paikan päällä kun sattui olemaan useampi henkilö samaisessa castingissa, missä nimenomaan puhuttiin ikäasiasta. Valheella on onneksi lyhyet jäljet.”

HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH,HEH, !!!

Pakko päästä julkisuuteen!Pakko päästä julkisuuteen!Pakko päästä julkisuuteen!Pakko päästä julkisuuteen!Pakko päästä julkisuuteen!Pakko päästä julkisuuteen!Pakko päästä julkisuuteen!Pakko päästä julkisuuteen!Pakko päästä julkisuuteen!Pakko päästä julkisuuteen!Pakko päästä julkisuuteen!Pakko päästä julkisuuteen!Pakko päästä julkisuuteen!Pakko päästä julkisuuteen!Pakko päästä julkisuuteen!Pakko päästä julkisuuteen!

Oma kommentti