Egorazzin vihjaus Timo Jutilan poissaoloon: Sammui!

Päivän uutinen on ollut kiekkolegenda Timo Jutilan poisjäänti eilisistä leijonamaajoukkueen voitonjuhlista Helsingin kauppatorilla. Kiekkopomo Kalervo Kummola ehti sepittää julkisuuteen lausunnon Jutilan sairauskohtauksesta, jonka jälkeen heräsi itse Jutilakin kommentoimaan. Kyse oli lopulta kuulemma tulehtuneesta nilkasta.

Elämäntapasivusto Egorazzin saamien tietojen mukaan tämäkään versio ei kuulosta oikealta selitykseltä. Sivusto väittää Jutilan jääneen pois juhlista vahvan humalatilan aiheuttaman sammumisen vuoksi. Verkkolehden mukaan Jutilan kunto petti bussissa matkalla kauppatorille.

Kun kiekkojoukkue saapui Suomeen, Jutilaa haastateltiin videopätkälle, josta humalatila on selvästi huomattavissa. Mies ei kuitenkaan ontunut nilkkaansa.

Hymy ei tavoittanut Jutilaa kommentoimaan Egorazzin uutista. Video tuolla:

https://www.youtube.com/watch?v=O4SOXRhdN98&feature=youtu.be

Linkki alkuperäisuutiseen:

http://www.egorazzi.com/2011/05/timo-jutila-sammui-bussiin-kummola-yritti-peitell%C3%A4-totuutta.html

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Timo Jutila, Kalervo Kummola

Kommentit

säälittävä känninen paksukainen. ihankun tässä nyt jotain maailmaa mullistavaa olisi ”jätkät” tehneet. voittivat vaan jonkun urheilulajin mestaruuden. sou vot? onpas huiiikeaaaa. tämänkin läskin vois jo laittaa noista hommista eläkkeelle kun ei kerran osaa kunnolla olla.

Saisko joku värkättyä juutuubiin Jutin toisen haastattelun, joka oli Iltalehden NettiTV:ssä?

Jutilalla on pää tulehtunu, oli niin sekaisin että olisi pitäny nostaa nosturilla lavalle. Kummolan ensimmäinen selitys oli kuin suoraan hiihtoliitosta.

Käyttäytykää hyvät miehet!
olis voinu edes hetkellä siirtää ryyppäämistä!!! miettisitte monia pieniä ihailioita ja omia lapsianne!!!!

On kyllä niin paksu poika että ei olisi mikään ihme jos pumppu alkais routimaan tai verisuonet katkeilemaan jostain päin roppaa. Olivat aika koomisen näköinen trio katsomossa, Jutila, Kurri ja Kummola, kohtuullisen hyvässä lihassa kaikki!

KP:Ei niin saa suomalainen juoda, jos on juhlatuulella. Nyt vedetään kaikki kukkahatut päähän ja heristellään sormea: soo soo.
Tämä on ihan gauheeta.

Voi kauheeta. Oliko Juti kännissä? Tai joku muu Leijona?

nehän näytti telkkarissakin, kun pojat meni heti jäältä päästyään pukukoppiin ja alkoi kitata kaljaa. Samppanjaa ei pahemmin odoteltu, vaan joka jannu nappasi heti kopin ovella kaljatölkin käteen. Joku niistä uhosi, että kohta aletaan ottaa kuppia.

Tämä on ihan kauhea järkytys koko kansalle. Ei suomalainen saa juoda ylenmäärin viinaa jos on juhlatuulella.

kyllä tosi on näin,että 100 varmasti jutila tuli ihan itse kävellen ulos busssista torilla,aika maisteissa oli kun kelasin itsekkin takaisin televisiossa sen kohdan kun juti horjahtelee busssita pois…onhan näitä pätkiä jossai talletettuna,oliskohan ollut mtv 3 kamera joka tämän kuvas….

Kyllähän sen näkee jo sokea rettakin, että juti oli ihan känässä tossa videossa. eikä se varmaan ainakaan ole sen jälkeen selvinny. kysymys o että kuinka paljon ton kokoinen mies tarttee viinaa että on tossa kunnossa?

Oma kommentti