Ei kai Andy pelota?

Andy McCoyRokkipatsas Andy McCoy sai istua ylhäisessä yksinäisyydessä omassa pöydässä Helsingin Ullanlinnassa sijaitsevan fiinin ravintolan terassilla, vaikka muut pöydät olivat tupaten täynnä. Andy tuprutti savuketta, joi kolajuomaa ja katseli huvittuneena muiden tungeksintaa.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Andy McCoy

Kommentit

Se oli silloin.

Nykyään Andy on LUUSERI ja PUMMI. Ja narkkis.

Asia ei muutu vaikka kuinka menneisyyttä muistelisitte.

Kukaan ei välitä istua KestoPummaajan pöydässä oli vaikka mikä JulkkuMulkku

niimpä. yhdyn esa:an. turha täällä kaikkien suomijunttien haukkua miestä, joka ensimmäisenä vei bändinsä maailmalle, maailmalle, pois suomesta, ja tiedoksi viellä kaikille, että andy ei ole NARKKARI enään, niinkuin sanotaan, hienoja biisejä tehnyt, ja tosiaan paljon enemmän andyssä on tyyliä, kuin jossain matti nykäsessä……

edelliselle mitä suosittua bändiä tarkoitat? pelle miljoonaa vai hanoi rocksia? jälkimmäisessä oli pääasiallinen lauluntekijä ja soolokitaristi. eli aika paljon oli hanoin menestys andystä kiinni… niin eikä sovi unohtaa andyn soolotuotantoakaan…

Paitsi etten minäkään halua pummeille tarjota. Ymmärtäisi vaan jo lopettaa, hänen elämänsä suurin onni oli vahingoissa päästää suosion saavuttaneeseen bändiin, vaikka itse on soittajana täysin keskinkertainen.

Olen istunut Andyn kanssa samassa pöydässä,loistavaa seuraa.
Myös samoissa illanistujaisissa,Andy naukkaili punkkua ja soitti flamengoa,erittäin taitavasti.
Kaikenkaikkiaan hieno mies.

Olen mennyt Andyn kanssa samaan pöytään ja erittäin mukavaa oli rupatella. Herra oli älykäs, kohtelias ja keskustelu oli mielenkiintoista. Eikä tarvinnut tarjota, päin vastoin.
Tuskin ketään ravintolassa tarvii pelätä, mutta ihmisten ennakkoluulot ovat usein uusien tuttavuuksien esteenä, kun viihdytään ”omanlaisten” seurassa. Se on mielestäni pirun tylsää.

Jaa, no jos terassilla ei ois ollu muualla tilaa niin oisin varmasti mennyt siihen pöytään istumaan olisin myöntävän vastauksen saanut tai en (minähän en seiso paikassa, jossa tilaa istua). Mun mielestä andyllä on sentään tyyliä, toisin kuin suurimmalla osan kaikenmaailman ”julkkiksista”.

Tällä elämänkokemuksella tajuan pysytellä kaukana narkomaaneista. Mitään hyvää ei heidän seurastaan voi tulla. Yäk

No jos Andyltä kysyisi ’saako tähän istua’, niin todennäköisesti sillä ehdolla, että tarjoaa juomat. Onhan se kuulemma vaihtanut nimmarinsakkin drinksuun..

Kuka nyt menisi tuon haisevan huumehörhön kanssa samaan pöytään?
Yksin saa varmaan istuakin.

No kuka tommosen törkyturvan kanssa haluaa samaan pöytään. Nou tänks.

…ja sitäpaitsi sen PERUUKKI ON AIVAN JÄRKKY :D!!!! Mistä lie pilailupuodista parilla eurolla ostettu, niin huonolaatuinen on, että loistaa jo kauas, vaikka kovasti sitä liinojen ym alla hautoo!!! HAH!!!

Siis pelkää???!!!-Tuskin kukaan!!! Kukaan järkevä ihminen ei vaan halua istua lähelläkään tuota kamalaa, sössöttävää, ”ma en osaa enaa puhu suomi kunolla”- narkkia…

Hienoa minusta, että suomessa saa julkimot välillä olla ihan rauhassa.

Minusta Andy on pelottava. En mitenkään sydämmellisen ja helposti lähestyttävän oloinen vaan rankkaa elämää viettänyt rokkari. Puheesta ei oikein tahdo saada selvää ja huumori on kovin erikoista. Jos olisin ollut paikalla niin olisin tosiaankin kiertänyt kaukaa. Ehkä Andy on omalla alallaan nero..en tiedä.

Paikalliset varmaan tietää, että se pummii kaljat jos samaan pöytään erehtyy.

Oma kommentti