Ei korvausvaateita räppäri Petri Nygårdille!

Henna Kalinainen ja Antti KurhinenJulkisuudessa on uutisoitu Antti Kurhisen ja Henna Kalinaisen tekemästä rikosilmoituksesta, joka koskee räppäri Petri Nygårdin sensaatiovideota.

Videolla esiintyy muun muassa Kalinainen kuvassa, joka on Hymy-lehden omaisuutta. Räppärin videolla esiintyy myös muita julkisuudenhenkilöitä. Kuvan julkaisuun ei ole lupaa.

Kurhinen on ilmoittanut julkisuudessa Yhtyneiden Kuvalehtien vaativan Nygårdillta korvauksia. Tieto on kuitenkin perätön.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Petri Nygård, Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

Henna ja Antti ootte aivan perseestä.Hävettää teijjän puolesta :D:D

On Antti pässi tai jotain. 😀 Ei taida tajuta että rap-musiikissa yleensä dissataan toisia ja julkkiksia. Esim. Eminem 😀 Antti taas haluu päästä valokeilaan vaikka ei se riitä muutenkaan tommotteelta munan ratsastajalle muutenkaan. 😉 Antti Ps. Teet itestäs pellen! Pidä vaan turpas kiinni niin puoli Suomea ei ainakaan vihais sua!!

Ei helevetti että tuo Anttiki on pelle jätkä 😀 kalinaista vois kyllä kölkkiä:)

juu henna saa ne rojaltit ihan heittämällä itselleen…
ihme hattivatteja täälläkin pyörii puhumassa pehmeitä.
kuuluu juurikin hymyn kohderyhmään. onnea vaan urpo

Eikös Hymyn kannattaisi tukea Hennaa? Jos Henna saa oikeusjutun jälkeen laulun rojaltit (=rikoshyöty) itselleen, hän voi maksaa Hymylle leukavelkansa.

Nää kaikki vois haudata ittensä johonkin ja lakata tyrkyttämästä lärviään joka lehteen.. Menisivät töihin!

Hahah, hyvä Antti! Miten voi jätkä olla noin sekaisin? Valehtelee, kirjoittaa kultaa myyneestä artistista kunnianloukkauksia omalla nimellään ja kaikki tämä asiasta, johon hän itse ei varsinaisesti edes liity. Alkoikohan Kurhista pännimään, kun Nygårdin videossa ei mainittukaan täysin väritöntä ”BB-ANTTIA” millään tavalla ja seinälläkin oli vaan Miklu Forssellin kuva? 🙂

Taidan tilata Hymyn itselleni:) 🙂 🙂 Miksi nämä turhanpäiväiset ”julkkishenkilöt” eivät kestä satiiria?Huumoria hyvä ihme pitäisi olla ja tekeekö todellakin Suomessa keskenkasvuisesta ihmisestä julkkiksen se,että saa itsensä big brotheriin ym.Mikä ihme näitä materialistisia nykynuoria oikein vaivaa??Antin ja Hennan kaltaisten ihmisten kannattaisi keskittyä oikeeseen työnteköön ja periaatteisiin.Mikä tämä pissis/hotman muoti-ilmiö oikein on??En ymmärrä?…Hei apua..silmät hakeutuivat juuri otsikkoon tuossa sivussa:Antin ja Hennan joulukalenteri? MITÄ VITTUA?
Ja Johanna Tukiainen siinä yläpuolella?? Voi helvetti! Sanon suoraan!

Oma kommentti