Eih! Taas on Sääntö-Suomessa järjetöntä menoa – et voi osallistua Veikkauksen peliin, koska…

Kaikki me tunnemme Sääntö-Suomen. Nyt Veikkauksen nettipelien asiakas nurisee Hymylle.

-Rekisteröidyin Veikkauksen nettipelaajaksi. Siellä on kiva pelata bingoa. Mutta ettei vain olisi Sääntö-Suomi iskenyt hulluilla säännöillä sinnekin, lukija kirjoittaa.

Mistä on kyse?

-Siitä ettei peleihin voi osallistua peräkkäin, ellei tiettyä väliaikaa ole kulunut pelien välillä.

Hymy tarkasti asian. Pelaajan vinkki on totta. Näin Veikkauksen sivuilla ”kahlitaan” liiallista pelaamista:

Sisäministeriön vahvistamien sääntöjen mukaisesti pelaaminen perättäisiin kierroksiin joiden arvonnat ovat alle 7 minuutin päässä toisistaan on kielletty.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: bingo, Veikkaus

Kommentit

No naurettavaltahan tuo tuntuu, mutta kun tietää, mitä peliriippuvuus on ja on sitä läheltä joutunut seuraamaan, niin en ihmettele. Ei se odottaminen pelaamista estä eikä lopeta, mutta vähän hidastaa. Ja ainahan siinä odotellessa voi käyvä muilla pelisivuilla… Omalla miehelläni oli (on) todella paha riippuvuus, kaikki vippisivustot xx kävi läpi ja nyt kauheat velat ja epävarmuus tulevaisuudesta. Mutta onneksi saa nyt apua toipumiseen.

No onhan tuo naurattavaa, mutta toisaalta kun tietää, mitä peliriippuvuus oikeasti voi olla ja sitä on joutunut liian läheltä seuraamaan, niin en tuota ihmettele. Tosin ei se odottaminen pelaamista estä eikä lopeta – hidastaa vain. Ja onhan noita pelisivustoja vaikka kuinka. Oma mieheni oli koukussa, xxx yritysten vakiasiakas ja nyt kauheat pelivelat. Onneksi saa nyt apua toipumiseen.

Tämä on kestänyt jo vuosikausia ebingon osalta, valitettavasti!

Oma kommentti