Eija Kantolan tangokuningattaruudesta 30 vuotta: ”Taloudellisesti petetyksi tuleminen tuntui pahalta”

Eija Kantola juhlii 30-vuotista uraansa juhlakonserttikiertueella. Kestosuosikin ura on ollut tasainen, mutta pettymyksiäkin hän on kohdannut. Elämän karikoista hän on selvinnyt nousemalla lavalle surunkin hetkellä. Päällimmäinen tunne on kiitollisuus siitä, että yleisöä on riittänyt kaikki nämä vuodet.

Eija kertoo elämänsä vaiheista Hymyn painetussa lehdessä ja näköislehdessä toimittaja Reija Kokkolan jutussa.

Aluksi Eijan ujous saatettiin tulkita ylpeydeksi, sillä tuore tangokuningatar ei tehnyt itseään tykö, vaan viihtyi reunemmalla. Lavalla hän sen sijaan säteili aina tanssilavan perukoille saakka.

– Lavalla minulla oli turvallinen olo. Sen sijaan ihmisten kohtaaminen oli minulle vaikeampaa. Se ei vain ollut minulle luontaista. Siihenkin opin hiljalleen, ja nyt on ihanaa kohdata yleisö ja muita ihmisiä, Eija hymyilee.

Hän on kiitollinen siitä, että matkan varrelle on tullut vain harvoin pettymyksiä ihmisiin. Yhtä hän ei kuitenkaan unohda. Eijan pitkäaikainen yhteistyökumppani, ystäväksikin tullut ohjelmatoimiston edustaja osoittautui toimissaan epärehelliseksi. Eija tuli taloudellisesti petetyksi, mikä tuntui luonnollisesti pahalta.

Eija toteaa jutussa laulavansa niin kauan kuin yleisöä riittää.

Lue koko juttu lehdestä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Eija Kantola

Kommentit

Oma kommentti