Elena Vikström alkoi piikittää – kommentoi nyt asiaa!

Viime aikoina kauneusbisneksessä on kohuttu pistos- ja täyteainehoidoista. Kuka saa pistää mitäkin ainetta, kuka valvoo vai valvooko kukaan?

Tällä hetkellä homma menee niin, että botuliinia eli botoxia saa pistää vain terveydenhuollon ammattilainen. Terveysviranomainen valvoo asiaa. Sen sijaan täytehoitoja, esimerkiksi hyaluronihapon ruiskuttamista huuliin, voi tehdä kuka tahansa.

Malli Elena Vikström ilmoitti jokin päivä sitten ryhtyvänsä tekemään hyaluronipistoksia. Nyt hän kertoo omat taustansa asiaan liittyen.

-Suomessa on tällä hetkellä sellainen lainsäädäntö, että kuka vain voi pistää hyaluronihappoa sisältäviä täyteaineita. Hyaluronihappo on eri asia kuin botox. Botox on lihaksia lamaava aine ja lääkeaine. Hyaluronihappo ei ole lääkeaine. Itse olen lähes valmis kosmetologi ja pistoskoulutuksen olen käynyt yksityisesti. Käyn jatkuvasti jatkokoulutuksessa päivittämässä tietoani, Elena selvittää miksi hän voi hyvällä omallatunnolla pistää hyaluronia.

Hän toimii yksityisellä kosmetologiasemalla. Elenalla on myös näkemys siitä, miten lainsäädäntöä tulisi muuttaa.

-Sitä tulisi tiukentaa. Myös hyaluronihappopistosten kohdalla tulisi olla pistoskoulutukset käytynä, olla joko kosmetologi tai terveysalan ihminen, Elena sanoo.

Elena toteaa, että hyaluronin (jota on ihmisessä itsessään valmiina) kanssa työskentely on suhteellisen turvallista, mutta siihen liittyy myös vaaran paikkoja, jos on täysin tietämätön sen käytöstä.

Elena Vikström alastonvideolla

Erotiikka-Hymy (ilmainen)

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: botox, Elena Vikström, hyaluroni, botuliini

Kommentit

MELKEIN valmis kosmetologi ja YKSITYISESTI saatu oppia pistämiseen…Voi hyvät hyssykät ,kuka antaa tuommoisen pistää itseään? Vahingon sattuessa kuka korvaa? Yksikin neulan pisto osuessaan hermoon saattaa lamauttaa kasvojen toiminnan.. Tuokin yllä mainittu ihminen voisi mennä ihan oikeisiin töihin ja alkaa elättää itseään ihan kunniallisesti..Oikeasti kosmetologi kouluun josta myös PÄÄSTÖTODISTUS jne. jne..

Oma kommentti