Elisabeth Rehnin kauhukokemukset maailmalla: ”Vartija ilmoitti raiskaavansa ystäväni!”

Elisabeth Rehn on kansainvälisissä tehtävissään nähnyt paljon pahuutta. Sodan runtelemia ihmisiä, raiskattuja naisia, silvottuja ruumiita. Silti toivo paremmasta maailmasta elää.

Maailmalla arvostettu puhuja ja asiantuntija, ministeri Elisabeth Rehn avautuu elämästään ja työtehtävistään laajassa Hymy-lehden haastattelussa.

Printtilehdessä hän kertoo kauhunsekaisista matkoistaan maailmalla. Kerran hän oli menettää hermonsa, kun serbipoliisien pidättämä muslimimies kuoli selliinsä. Naureskellen poliisit selittivät miehen vain kompastuneen.

-Hänellä oli litra verta vatsassa. Olin menettää malttini täysin, Rehn kertoo Hymy-lehden haastattelussa.

Raiskaukset ovat kriisialueilla jokapäiväisiä. Rehnin oma ystäväkin oli tulla raiskatuksi.

-Nuori vartija ilmoitti raiskaavansa hänet. Onneksi vanhempi vartija sattui paikalle ja pelasti, Rehn kertoo. Lue arvostetun vaikuttajan haastattelu lehdestämme.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Elisabet Rehn

Kommentit

Nyt täytyy kyllä vähän antaa risuja tietämättömyydestäsi. Hymyssähän (lehdessä) nimenomaan on paljon yhteiskunnallista matskua ja paljastuksia, ruokajuttuja, vaikka mitä. Tämä netti on vain pintaraapaisu ja hyvin viihteellinen. Lehti ja netti ovat aika eri asioita. Joten nyt mars kauppaan ostamaan se lehti, ettei tarvitse netin vapaamatkustajana olla vain luulon varassa

Erinomaista, että Myhy-lehti panostaa muihunkin inhimillisiin asioihin kuin tissityttöihin ja julkkisjuoruihin. – Kiitos! Kaikkea hyvää Elisabetille ja kiitos hänen erittäin arvokkaasta ihmisoikeustyöstään, vaikka en häntä pressaehdokkaana äänestänytkään kuin yhden kerran.

Oma kommentti