Kuvituskuva

Ella, 21v, tahtoo yli 30 vuotta vanhemman miehen!

Ikäerokeskustelu räjähti käyntiin ja meemimaailma huutaa hoosiannaa, kun suomalaiset ovat pähkäilleet viikon kohupuheenaihetta.

Kyse on Dannyn ja hänen kesäavustajansa Helmi Loukasmäen välisestä mystisestä ystävyydestä. Danny on kertonut, ettei ammatillisesta suhteesta enää voi puhua, vaan kyse on läheisestä ystävyydestä.

Ikäerot puhuttavat, sillä niihin liittyy paljon stereotypioita. Yleensä ajatellaan, että mies haluaa hyötyä nuoresta naisesta seksuaalisesti. Nainen taas hakee vanhemmasta joko isähahmoa tai taloudellista turvaa, rahaa ja sponsorointia.

Moni unohtaa, että oikeaa rakkauttakin silti on. Jotkut voivat haluta seurustella vanhemman miehen kanssa, koska vain tykkäävät vanhemmista miehistä.

Yksi tällainen on Ella, 21. Hän haluaa 30 vuotta vanhemman miehen, ja on joutunut myös ystäväpiirinsä ihmettelyn kohteeksi. Ellan tarina on noussut jälleen sosiaalisessa mediassa jaetuksi ja hämmästeltäväksi. Se on kuitenkin rehellisen suora tarina nuoresta naisesta, joka toteaa, että ikäerot ovat edelleen tabu Suomessa. Lue tarina TÄSTÄ.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Danny, ikäero, helmi, Ella

Kommentit

Oma kommentti