Elloksella järkytyttiin: Meillä ei ole mainossopimusta BB-Antin kanssa!

Antti KurhinenElloksen postimyynnistä vastaavan Redcats Nordic Oy:n markkinointikoordinaattori Tuija Peltola kiistää, että Elloksella olisi mainossopimus BB-tähti Antti Kurhisen kotisivujen kanssa.

Kurhinen on ilmoittanut myyvänsä kotisivuilleen mainostilaa ja olevansa yhteistyössä useiden isojen yritysten kanssa. Hänen sivuillaan nähtiin myös Elloksen mainosbanneri, joka on sittemmin poistettu.

Kurhinen kertoi kotisivuillaan, että ”Ellos oli yksi mainostajista, mutta purki sopimuksen Hymyn uutisen jälkeen.”

-Olemme saaneet asiakaspalautetta tästä (bannerista), joten tämä herra Kurhinen on meille tuttu, Tuija Peltola kommentoi Hymy-lehdelle tänään.

-Missään nimessä Ellos ei ole tehnyt mitään mainossopimusta hänen kanssaan saati maksanut mainoksesta mitään.

Antti Kurhinen kertoo nettisivuillaan, että sopimus on ollut, mutta se on purettu Hymyn tehtyä jutun aiheesta. Miten kommentoitte tätä?

(Peltola menee ja lukee Kurhisen nettisivulta uutista.)

-Herranjestas sentään! Olen tästä yhteydessä Suomen maajohtoon, Peltola toteaa Hymylle.

Aiheesta lisää:

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/hymyn-uutinen-pilasi-bb-kurhisten-ellos-diilin-siis-mita-ihmetta

https://hymy.fi/juorut/bb-tahdet-paattivat-ryhtya-rahastamaan-firmoja-lue-taalta-miten

https://hymy.fi/tasta-puhutaan/bb-pariskunta-teki-mainosdiilin-elloksen-kanssa-vai-mista-tassa-on-kyse

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Antti Kurhinen

Kommentit

Kaikki Bemari fanit tietää mikä on ”ryssä koppanen”

Hyvin menee kaverilla, kun ilmaiseksi mainostaa Ellosta kotisivuillaa, että voisi elvistellä Hymylle, että on rahakas mainosdiili Elloksen kanssa! Laita Antti seuraaksi Cokiksen, Pepsin ja Nike mainokset sinne. Ne olisivat varmaan vielä rahakkaimpia ”mainosdiilejä”!

Voi hyvänen aika! Molemmat samaa paria. Vaimo tohottaa leikkauksiensa kanssa ja arvon aviosiipasta nyt ei kukaan ota tolkkua. Tässä teille hjuva neuvo—painukaa sinne venäjän uumeniin ja ottakaa se Tuksu mukaanne. Kolhoosiin sopisitte kuin suutarin nyrkki räätälin silmään. Kaikki! HJUVASTI!!!

Ellos se oli aikoinaan hieno firma: olen vedellyt ensimmäiset kuivat heidän kuvastojaan katsellen.

Lähde nyt kurvinen muijines meneen,tai pidä turpas kiinni-kuka teitä kaipaa?

Eipä oo Kurhisella nallekarkit tasan, kun ihan kommentoi Ellokselle. Ei varmaan Ellos tiedä kenen kanssa sopimuksia kirjoittaavat ja kenelle maksaavat.

Ellos on yhtä nolo kuin Kurhiset, mitä väliä? Kuka edes tilaa jotain Ellokselta?

niin on kai se vähän kaukaa haettu, että jos joku elloksen taustayhteisö liittyy jotenkin asiaan, niin sen nimi vedetään mukaan tähän. ainakin itseäni se kuluttajana kyllä hämää.

katos tuhkamunaryssä itsekki vaivautunu kommentoimaan 😀 onko essot menny jo alas tähän aikaan perjantaista? 😀

Tiesin kyllä,et toi jätkä on idiootti,mut noin idiootti niin….?
Helvetti et on tyhmä.

Juorut.com ahhahahahahahah, pikkupoikien yritys leikkiä journalisteja.
Kannattais vähän varoa, kun ei oo niitä juristeja niin kun seiskan ja hymyn palkkalistoilla.

Iso höpö höpö. Ellos ei ole purkanut mitään sopimusta, kun sitä ei ole ollutkaan. Pidä Antti mölyt mahassas.

Jos Ellos ei ole maksanut mitään, niin silloin ei ole maksanut….mikä siinä on epäselvää. Jos Ellos ei ole tehnyt sopimusta, niin ei ole tehnyt…siinäkään ei pitäisi olla mitään epäselvää. Jos taas mainos on tullut jonkun kumppanuussopimuksen perusteella, niin eihän Ellos ole tehnyt sopimusta. Taitaa juorut.comilla olla puurot ja nallekarkit sekaisin.

Älkää ny hyvänen aika uskoko kaikkea mitä Hymy yrittää noista Kurhisista maalailla. Kyllä lehti jaksaa näistä kirjottaa, koska ihmiset tykkää niistä valittaa.

tällä julkisuushalulla ei ole mitään rajaa! en ikinä edes uskoisi, että joku ellos ostaisi mainostilaa tältä pariskunnalta. toivottavasti vievät asiaa eteenpäin. ja mitä muita luvattomia mainoksia sivulla on ja onko? mistä ihmeestä näitä tyrkkyjä oikein tulee. ja joku lehti jaksaa näistä kirjoittaa.

Että sellaista. Kuka ihan oikeasti uskoisi, että Ellos haluaisi munakarvasäilöjän mannekiinikseen? Halloo Antti. Elloksen mallit ovat tyylikkäitä ja kauniita ihmisiä.

Nyt on pakko sanoa, että todisteet ovat kiistatta olemassa. Itsekin kopioin äsken Antin tekstin blogisivuilta talteen, jotta jos joku on kiinnostunut (kohtahan ne sen sieltä sivuiltaan poistavat tietenkin).

Tuota tuota…minusta voi narrata, päästää valkoisia valheitakin, mutta tämmöinen on jo silkkaa tyhmyyttä, Antti.

No niin..nyt on Kurhisen pariskunnalla ehkä vähän selitettävää.

Jupjuu. Elämänsä saa myydä julkisuudelle, mutta turha tähän rahastukseen on yrityksiä (ja vielä ihan menestyviä) sotkea.
Tästä saa sitten Hymyyn tai Seiskaan jatkoitkusarjan: Kurhisia ymmärrettiin väärin…

Taitaa Kurhisen poika joutua maksun puolelle. Ei sitä nyt ihan noin vaan sotketa Elloksen nimeä omiin kakka touhuihin. Ellos harjoittaa ihan muuta, kuin sponsoroimista invavessassa sikailevien kanssa. Tuskin haluaavat nimeään teidän yhteyteen.

Oma kommentti