Emilia Puurtista ei ole olemassakaan – hän on ulkomaalaishuijari!

Hymy on kirjoittanut monet kerrat nettisivuilla saalistavista huijareista. Jo muutama kuukausi sitten kerroimme Itä-Helsingissä asuvasta nuoresta miehestä, joka on ulkomaalaistaustainen ja syyllistynyt useita kertoja petoksiin ja petoksen yrityksiin seuranhakusivuja apuna käyttäen. Mies on myös huijannut Huuto.netissä.

Huijari jatkaa huijaamistaan aivan kuten ennenkin. Hän esiintyy seuranhakusivuilla 19-vuotiaana Emilia Puurtisena, joka vastaa seurankipeille näin:

-Tykkään tuntemattomista miehistä. Tykkään kaikenlaisesta seksistä, oon myös helposti alistuva petipuuhissa. Mutta, tässä on aina mutta. Mulla on ollut tapana ottaa ns. varmistusmaksu miehestä etukäteen. Elikä siirrät 20 euroa mun tilille, ja sitten saat mun puhelinnumeron 04588150XX… Viimeiset kaksi numeroa puuttuu. Voit laittaa extraakin jos siltä tuntuu.

Huijari korostaa, ettei ole maksullinen.

-Tämä on vaan varmistus siitä, että tiedän sun olevan tosissasi.

Vaikka nettihuijarin viesti on normijärjellä helposti tulkittavissa huijaukseksi, silti liian moni seurankipeä on mennyt Emilia Puurtisen lankaan. Suositeltavaa olisikin, että kaikki höynäytetyksi tulleet tekisivät miehestä rikosilmoituksen.

Aiheesta aiemmin Hymy-lehdessä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: huijaus, Emilia Puurtinen

Kommentit

Neuvoksi huijatuille, että rikosilmoitus pitää tehdä. Sama kaveri huijaa nyt emailissa maritamari.karonen@gmail.com joka lähettää myös Emilian viestejä. Emailin Photobucket’issa olevat kuvat ovat feikkejä

Oma kommentti