”En mene inttiin”

Heikki PaasonenJuontaja Heikki Paasosta odottaa tammikuussa armeija, mutta hän aikoo lykätä sitä jälleen. Syynä ovat työesteet ja -kiireet.

Miehen kesä sujui mallikkaasti, ja Heikistä on ollut kiva parata työn pariin.

-Käväisin kesällä ulkomaalaisten ystävieni häissä. Se olikin mukavaa, sillä viimeksi olin häissä ihan pikkupoikana, Heikki kertoo.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Heikki Paasonen

Kommentit

Mene hyvä mies armeijaan niin pääset siitä pois sit olet vapaa jos et mene inttiin niin voi sinulle ostaa hameen ja meikatta ja sanoa mitä meidän neiti

Mukava nahdä, että ihmiset on samoilla linjoilla. Mielestäni armeija-siviilipalvelus on vähän sama valinta kuin lukio-ammattikoulu.

Todellakin itse katsoa henkilöä alaspäin, joka ei ole inttiä ja lukiota käynyt.
Perustelu: lukiosta saa ilmaiseksi hyvän yleissivistyksen ja hyvät mahdollisuudet korkeaan jatko-koulutukseen. Jos tuntuu, ettei ”korkea-arvoisempi työ” kiinnosta, voi lukion jälkeen suunnata ammattikouluun. Kyse on vain laiskuudesta jos meneekin suoraan ammattikouluun heti peruskoulun jälkeen.

Sama pätee armeijaa. Hieno kokemus, joka kaikkien tulisi käydä läpi. Avartaa maailmankuvaa. Siviilipalvelus on yleensä ”paskaduunia”, jota voi tehdä muutenkin (esim. opiskeluaikoina iltatyönä / kesätyönä), eli ei mitään uutta ja opettavaa.

kyse onkin siitä, että suurimman osan on pakko mennä, haluaa tai ei. sitten ärsyttää nämä, jotka eivät kykene, voi, halua tai pysty mennä.

itse en voinut kieltäytyä, kun en viitsinyt valehdella kutsunnoissa. aina on näitä sluibaajia, ei ole mtn kehuttavaa, ettei ole mennyt, kun suurimman osan on pakko mennä.

nössö mikä nössö.

kuulee ja näkeehän sen, ettei ole armeijaan menijäksi.

niiku ei oikein kukaan kultalusikka suussa syntynyt..

mutta pitäähän ”näitäkin” maailmaan mahtua.

Oma periaate on se, etten edes juttele miehille, jotka eivät ole ennen 21v käynyt inttiä.

Munkin ois pitäny mennä nyt syksyllä,mut oli perunan nosto kiireitä ei ehtiny lähtee,kevääksi ilmoitin jo että täytyy kattoo ikkunasta kun joesta jäät lähtee ei ehdi sillonkaan,taijan männä kattoo idolssii ku ei oo muutakaan.

jokaisella on onneksi vapaus valita meneekö inttiin vai ei. helpollahan sitten pääsee, jos lykkää inttiä kymmenen vuotta ja lopulta päätyy kirjuriksi tms. paperinpyörittelijäksi.

mielestäni Siviilipalvelus mahdollisuus pitäisi ottaa kokonaan pois ja niiden henkilöiden jota leikkivät hullua että saavat c:n paperit pitäisi palvelusaika tuplata

Miten niin? EN ole käynyt armeijaa minäkään, ja hyvin on mennyt. Kaunis koti, iso mersu, kaunis vaimo, lapsi jne.

No näyttääkö kyseinen kaveri mielestäsi jotenkin mieheltä? :l

Oma kommentti