Ennen julkaisemattomat kohukuvat Paasilinnasta – lohduton näky!

Kohukirjailija Arto Paasilinna riehaantui kauppakeskuksen pihalla Espoon Matinkylässä keskiviikkona. Ohikulkijat seurasivat järkyttyneinä, kun kirjailija huuteli ihmisille.

Mies päätyi makaamaan maahan, ja lopulta poliisit veivät hänet matkassaan.

Iltapäivälehdet julkaisivat torstaina pari kuvaa tilanteesta. Hymy sai haltuunsa myös ennen julkaisemattomat kuvat, joissa näky on todella surullinen.

-Paasilinnan on nyt saatava elämänsä järjestykseen. Näin ei voi enää jatkua. Tilanne on hyvin, hyvin lohduton, Paasilinnan lähipiiristä todetaan Hymylle.

Kirjailija on joutunut lähiaikoina niin moniin selkkauksiin, että puhutaan jo kirjailijan tragediasta. Paasilinna ei ole suostunut myöntämään, että hänellä olisi alkoholiongelma.

Arto, tee jotain itsellesi!

Arto Paasilinna

Arto Paasilinna

Arto Paasilinna

Arto Paasilinna

Teksti: Hymy
Avainsanat: Arto Paasilinna

Kommentit

..on sormiliike oikealle ja siitä se elämä taas vähitellen kirkastuu, Arto !
Kokemusta on.

kyllä ne paskalakit sitte kyytiin ottaa jos ei kykene kotia menemään

saahan sitä joskus ottaa rennosti ,,niin eikait siitä kaikkien tarvi heti alkaa valittamaan 😀 NÄIN ON !!! pitäähän sitä välillä muistaa nukkuakin vaikka tiellä jos niin väsy tulee 😀

saahan sitä joskus ottaa rennosti ,,niin eikait siitä kaikkien tarvi heti alkaa valittamaan 😀 NÄIN ON !!!

ei nyt tarveis heti kuumottaa, ku on juhannus treenit alla.. Jos olisin Arto, ni uudelle keitolle lähtisin moiset paskat nähtyä.. kyl kaveri osaa donkata, et aika hienoa taas..

Arto on Suomen hienoin mies! Arto Paasilinnan kirjailijaveljethän ovat Erno, Mauri ja Reino. Ei Erno, Mauri Reino pidä tästä!

On se hyvä että Artsi tunnetaan. Ei jää kylmälläkään illalla maahan ja saa virtsaputken tulehdusta, vaan aina tulee joku Jäniksen vuoden lukenut teini nostamaan pystyyn, ja Artsi saa sitten kuristaa sitä kurkusta ja tivata, kumpi on kuuluisampi.

Jos olis joku tavallinen pappa, niin ketään ei kiinnostais. Moni jätetään kadulle asumaan tossa tilanteessa, kun kämpät lähtee alta. Törkeetä sekin on yhteiskunnan puolelta. Toisaalta tän kautta moni voi miettiä tuntemiaan vanhoja ihmisiä ketkä juo. Mikähän siinä on että monella vanhana karkaa juominen käsistä? Vai onko se vaan niin että nuorena kun on parempi kunto, niin kestää paremmin viinaa?

Ikävää kateltavaa, tosin tuohan on ihan normaalia touhua suomalaiselta mieheltä. Kuten Simakuutio sanoikin, niin parit savut ennemmin kun järjetöntä juomista. Tuommoinen juominen on jo hengenvaarallista. (en edes puhu siitä kuinka helposti noin kännissä oleva saa turpaan kun uhoaa). Rajansa kaikella.

Jos Artsi olisi viinan sijaan vetänyt parit jointit, jälki olisi ollut ihan erilaista. Ei saataisi tuollaisia kuvia tekemälläkään. Itse asiassa kuvista ei näkyisi päällepäin mitenkään se mitä on tullut nautittua.

ei siinä mitään että huutelee. mutta kun P-Linna on kirjoittanut mielestäni pelkkää paskaa sitten 80-luvun, niin miksi siitä tykitetään täällä nettisivuilla..ei tajuu

Oma isäni meni pullon kautta hautaan. Surullista on katsoa tällaista mutta myös vaikea puuttua kun pakkohoitoa ei Suomessa tunneta.

Jokohan nämä kuvat saisivat Peelinnan myöntämään että viina vie miestä ja hakeutumaan hoitoon?

mitäs mitäs vähä nyt jos ruan kans arto innostunut maistaan ni ei heti saa kapulaa rattaaseen työntää et kyl se elämä artooki opettaa sanokaa mun sanoneen

Paikka on Matinkylän vanhalla ostarilla. Tuon räkälän luona on ennenkin juoppoja nähty! Se on ”alan ammattilaisten” paikka! Vuosi asumista niillä nurkilla riitti, ja se oli vuosi liikaa!

Oma kommentti