OM-arkisto

Ennustaja katsoi: ”Sara Siepille nousi kortti Maljojen Irstaus”

Mitä kuuluu julkkisten uuteen vuoteen 2019. Se selviää tuoreesta ja tänään ilmestyneestä paperisesta Hymy-lehdestä, jossa Suomen tunnetuin Tarot-tulkitsija Tuula Huhtala pistää kortit laulamaan.

Mitä sitten tapahtuu?

Roope Salminen haikailee Sara Siepin perään, Tapio Suominen löytää töitä mahdollisesti ulkomailta, Nykäsen Mattia liippaavat vauvauutiset…

Ennustuksia on lukuisille suomalaisille julkuille. Tässä esimerkiksi Sara Siepin ennustus. Lue loput lehdestä:

”Näkyy että Sara on voimakas. Tästä kertoo Sauvojen Kuningatar. Mutta kovin itsekeskeinen, paljastaa puolestaan Valttien Paholainen ja Miekkojen Tappio sekä Sauvojen Taistelu.

Sara toivoo uudelta parisuhteelta palvontaa ja huomiota, hän ei halua jäädä parisuhteessa varjoon. Tulevaisuuteen nousi Valttien Rakastavaiset, mutta myös Maljojen Irstaus, joka varoittaa monista vaaroista ja päihteistä, tai voi viitata myös terveydentilaan. Kovin on huono mieliala Saralla, mutta kuitenkin pöytään nousi yrittäjän ja esimiehen kortti Valttien Hallitsija. Ei silti suurempaa menestystä.”

Kuva: Roni Lehti, kuvassa Tuula Huhtala

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Sara Sieppi, ennustaja, Tuula Huhtala, tarot-kortit

Kommentit

Olisi mielenkiintoista kuulla, mitä ennustaja lupaa Tuksulle. Joko vihdoin ne häät toteutuu karismaattisen miljonäärimiehen kanssa vai ryhtyykö Tuksu avokiksi Lallin talolle.

Oma kommentti