Ensimmäinen keikkaperuutus Sillanpäälle – iso keikka lähti alta, FB-sivuilla kahakka aiheesta!

Jari Sillanpään vähälle aikaa toinen huumekäry on poikinut ensimmäisen keikkaperuutuksen. Siikaisten kunta lemppasi Siltsun pääesiintyjän paikalta Siikainen Summer -tapahtumasta, joka järjestetään kesäkuussa.

Tapahtuma on perinteinen ja järjestetään kunnan toimesta. Viime vuonna esiintyjänä oli Paula Koivuniemi, joka keräsi paikalle lähes tuhat kuulijaa. Vaikka tilaisuudessa kerätään pääsylipputuloja, jää taloudellinen vastuu loppuviimeksi kunnalle. Niin myös imagovastuu siitä keitä ”kunnan rahoilla” päästetään esiintymään.

Keikkaperuutuksesta kerrotaan kunnan sivuilla. Sen tarkemmin ei kuitenkaan kerrota mikä on peruutuksen syy.

Hymyn tietojen mukaan syy on nimenomaan imagonäärinen. Sillanpään edustajat ovat todenneet julkisuudessa, että ikävistä uutisista huolimatta kaikki sovitut keikat tullaan heidän puoleltaan hoitamaan normaalisti. Kunnan sivuilla on käynnissä jo melkoinen puolesta-vastaan -rähäkkä Sillanpään keikan peruutuksesta. Aiheesta alla:

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Jari Sillanpää, Siikainen, Siikainen Summer, huumekäry, keikkaperuutus

Kommentit

Messias on klassinen esimerkki siitä miten ei nää metsää puilta. Jarin huumeiden käyttö on seuraus ei syy. Juuri sun kaltaisten ihmisten takia Jari hakee helpotusta päihteistä kun pääsee edes hetkeksi pakoon pahaa oloa ja sitä narkkarin leimaa otsassa mitä joutuu kantamaan hautaan asti.

Kaltaisesi ihmiset ovat sairaita, kun saa ylemmyyden tunnetta toisen tuskalla ja kuvittelee itsensä ”paremmiksi ihmisiksi”. Nyt voit pääsiäisen kunniaksi hyvillä mielin korkata kossupullon koska hei, mä en oo sentää mikää NARKKARI.

Summmasummarum Jarille toivon kaikkea hyvää, mutta kaiken tämän uutisoinnin, tuomitsemisen ja häpeän kantaminen on liikaa ja syöksy jatkuu. Muutaman vuoden päästä Jari kasvaa horsman putkea Hietaniemellä. Voidaan sitten ostaa Jarin kokoelma levyjä ja iltapäivä lehtien 10sivuisia muistelmia ”Tälläinen oli Sillanpään Elämä kehdosta hautaan” Toivottavasti edes silloin saa rauhan.

Oma kommentti