Ensin Tuksu riehui keikalla – katso, mitä nyt teki!

Johanna TukiainenKohublondi Johanna Tukiaisella on taas viime päivinä mennyt kohtuullisen tuksusti. Ensin mimmi kirjoitteli itsetuhoisia ajatuksia verkkoon, mutta sitten seurasi pari katastrofiesiintymistä Kouvolassa. Kouvolan Sanomien mukaan Tukiainen poistettiin lavalta kahdessa eri kippolassa, koska hän alkoi olla uhkaava asiakkaita kohtaan. Ravintolapäällikön mukaan esiintyjä oli ilmeisesti käynyt johonkin tyttöön jopa käsiksi.

Tänään tiedotusvälineille on tarjottu kännykkäkameran kuvaa ja videoita tapahtumapaikalta. Materiaalissa Tuksua raahataan järjestysmiesten toimesta pois lavalta niin että mimmin napa vilkkuu.

Metropoli.net-verkkosivusto, joka on tehnyt viime aikoina Tukiaisesta netti-tosi-tv:tä, julkaisi tänään kohutulta Kouvolan-keikalta videomateriaalia sillä seurauksella, että sivusto jumittui. Tuhansien uteliaiden rynnättyä sivuille videota katsomaan tuuttasi Metropolin sivusto pelkkää tietokoneherjaa.

Ensin Tuksu siis riehui keikalla, mutta nyt hän näyttää kaataneen nettisivutkin. Melkoinen Tuksu-myrsky siis…

Aiheesta lisää täällä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen

Kommentit

Paljon voimia Tuksulle! Sinusta pidetään, ei tänne muuten niin paljon kirjoiteltais ja tultais sua ”kattoon”.

miten mikään media voi kirjoittaa näin ala-arvoista tekstiä? Oikeasti, mihin tää maailma on menossa? Älkää vastatko. Olen sanaton.

100 rekka.autollista paskaa,uima-altaaseen ja pinnalle kermavaahtoa ja tuksu ilmapatjalle ja hymyyn sexy kuva
viiik viiik viik,ding dong ding dong kilikili

Kauheeta kun pitää olla koko ajan kaunis, vaikka edellytykset siihen puuttuvat. Sensaation näistä siskoksista tekee sen, että he ovat outoja, friikkejä.

Eiköhän toi metropolin video keikalta kerro mikä tämä tarina olikaan….
Mutta onneksi meillä täällä SUOMESSA on niitä hyviä esiintyjiä jotka sen tekee tyylillä, taidolla ja selvinpäin. Ei tällaselle voi edes olla kateellinen, niinku kyseinen henkilö jokaisesta kritiikistä ja tosiasiasta haluaa käsittää…

Jos tuo LEHMÄ tulisi mun vakipaikkaan, niin pysyisin sieltä 100varmasti poissa sinä iltana kun tuo POSSU-SIKA tulee sinne örveltämään.Miks joku sitä tilaa ravintolaan?????

kertokaas joku että minkä vitun takia melkei joka paikkaan mihi kommentoidaan pitää rekisteröityä tai laittaa sähköpostiosote?? en oo kertaakaa laittanu oikeeta osotetta.. se ois täynnä SPÄMMIÄ saletisti

….säälittäviä ressukoita???? Kyll punkero-tunkero taitaa olla se jota ihan oikeesti ”pitäis sääliä”. Mut ei sitä voi, kun se on niin alhanen.

Voi että miltä maailma ois säästyny jos Ike ois tajunnu olla koskematta puhelimeen.

Ei se minnekään vankilaan mene. Vaan Havajille, Thaimaahan, Miamiin, Dubaihin ja muihin ihguihin paikkoihin. Ja raskaustestiin. No, siskonsa blogissa Tukholman shoppailut olivat vaihtuneet Tuuriksi, mutta hei! Sentään kaksi ensimmäistä kirjainta oikein.

ELEKEE hyvät immeiset pilikatko tuksua kun tämä käyp tyttöön kii. Tuksu on luvanna olla LEPSUKKA jatkoisa.

KENENKÄHÄN PÄÄSTÄ TUKSU ON REPÄSSY TON HARMAAN PERUUKIN KAULUKSENSA ALLE.

Tuksu uhkailee että lesboksi muuttuu. Hän taitaa aavistaa mitä Hämeenlinnassa tulee tapahtumaan.
Tuksun keikkakalenterikin on tyhjä 26.11 jälkeen; tietysti jos häkki heilahtaa niin ei heti voida olla jossain kapakassa huonoa karaokea ”laulamaan”

Ei kai tunkku-pukeroa kukaan erikseen tilaa ja maksa siitä? Eiköhän tunkku itte vaan änkee ”esiintymään” ja maksaa vielä siitä riemustaan 😉

Kateelliset nolife-tyypit täällä vaan herjaa Tuksua,ette itse uskalla muuta kuin nyhjää koneellanne:D

Ehkäpä räkälät jotka Tuksua tilaa,alkavat hiukan ajatella ja jättävät tilaamatta.
Alkaa olla jo asiakkaiden turvallisuudesta kysymys.

Tunkulla taitaa olla kusiset paikat, kun ei oo enään ketään miestä, joka huolis sitä ja sen SYVÄÄ. Nyt läski-akka vaan möyrii itsesäälissään ”raskaana” ja kummastelee olevansa ihan yksin ja kaikkien vihaamana 😉 hih,hih

Miksi tunkku-punkero ei tee niiku lupailee? Aina sama juttu…. jos kerran lupaa tappaa ittensä, miksi ei sitä sitten tee -eihän kukaan sitä jää ees kaipaan;)

Tuksu on paras viihdealan ihminen suomessa,aina järjestää kaikkee juttuja ja kansa eikun kohisee ihmeissään.on se taitava!

Harmittaa vaan vietävästi, kun ne oilis olleet Kanervan kanssa tasa-arvoinen pari.

Julkisuus on julkisuutta ja Tukiainen elää sillä, oli se sitten hyvää tai huonoa. Avioliitto, avioero, uusi rakas, kännitoilailut, itsemurhalla uhkaileminen ja viimeisimpänä vetona hän ”harkitsee lesboksi ryhtymistä”. Luulen, että tunkua partnereista ei tälle kauhistukselle tule, olipa hän sitten hetero tai lesbo. Onhan tuo jo kyseistä vähemmistöä loukkaavaa kun joku päättää ”ryhtyä” lesboksi, hetken mielijohteen mukaan. Yhtään näin turhaa ja tyrkkyä roskajulkkista en ole koskaan nähnyt. En siis YHTÄÄN.

Koska on kivempaa seurata koko kansan urpoa, kun huolehtia omista ongelmistaan.

Oma kommentti