Kuva: MTV

Ensitreffit-Miika järkyttyi ohjelman jälkeen ja teki koskettavan vetoomuksen: ”Pyydän, että lopetatte!”

Viime kaudella Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa seurattiin myös Miikan ja Tuulan suhteen kehittymistä. Miika ihastui vaimoonsa heti alkumetreillä, mutta Tuula halusi edetä hitaammin. Lopulta kaksikon välit menivät niin solmuun, ettei ohjelmasta jäänyt käteen edes uutta ystävää.

Miika toi pettymyksensä esiin useampaan otteeseen ja hänen sydämensä selkeästi särkyi kuvausten aikana. Valitettavasti miehen kärsimys ei jäänyt pelkkään avioliiton kariutumiseen.

Miika on julkaissut Instagramin stories-osiossa koskettavan videon. Hän kertoo joutuneensa rankan nettikiusaamisen kohteeksi ohjelman vuoksi.

– Kiusaaminen ei ole koskaan ok. Se, että mä osallistuin rakkausrealityohjelmaan löytääkseni elämänkumppanin, se kokemus ei mennyt kauhean hyvin, niin se ei oikeuta ketään kiusaamaan mua.

– Täytyy muistaa, että mä olen ihan aito henkilö, mulla on aidot tunteet, te ette pysty tietään mitä fiilaan (tunnen). Mä pyydän, että te ystävällisesti lopettaisitte mun kiusaamisen, Miika vetoaa.

Hän toteaa kärsineensä aikaisemmassa elämässään kiusaamisesta ihan kasvotusten. Se tekee ohjelman seuraukset Miikalle vielä entistäkin raskaimmaksi.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Ensitreffit alttarilla, Miika, nettikiusaaminen

Kommentit

Nuo vieraat nettikiusaajat käyttävät tilaisuutta hyväkseen purkamalla pahaa mieltä somessa. Heitä pois someilu, siellä hilluu sairaita ja lapsellisia reppanoita.

Hei Miika!
Olen ohjelman seuraamiseni perusteella sitä mieltä, että olet ihmissuhteissa mitä hienotunteisempi ihminen
Minua satutti kun seurasin ohjelman jaksoja, kun mitä hyvätahtoisemmin yritit ymmärtää Tuulaa. Aina, melkein aina tulit väärinymmärretyksi. Ja kun työryhmä käsitteli kanssanne asiaa niin sanoivatpa he mitä vaan Tuula koki ne poikkeuksetta niin, että hänen käyttääntymistään ja vahvuutta kehuttiin. Minä psykiatrisena sairaanhoitajana kuulin ne toisin.
Tuula kohteli Sinua kaltoin.
Sinä olet vahva ja hyvätahtoinen ihminen.
Sinua ei kukaan saa mollata.Ja anna niiden olla ja yritä ne nyt tulleet tyhmät kommenti ajatella ihmisten typeryydeksi.
Tsempit Sinulle Marjukalta

Oma kommentti