Entinen riitapukari hehkuttaa: Johanna Tukiainen hurmasi!

Tuija Järvinen ja Johanna TukiainenMediataukoa pitävä kohu-Johanna Tukiainen saa varauksetonta suitsutusta entiseseltä riitapukariltaan, keikkajärjestäjä Tuija Järviseltä. Blondit tapasivat viikko takaperin Pohjois-Suomessa, saunoivat yhdessä ja sopivat lopullisesti erimielisyytensä.

-En ollut aiemmin tavannut Johannaa livenä. Yllätyin, ettei hän ollut lainkaan diivamainen tai ylpeä. Olen järkyttynyt, mutta positiivisesti, Tuija Järvinen toteaa Hymylle.

-Ihmisten ei pitäisi tuomita julkisuudenhenkilöä häntä tuntematta. Lehtijutut ovat vain pintaa.

Järvinen toteaa olleensa niin positiivisesti järkyttynyt, että hän oli kotimatkan aivan sanaton.

-En ikinä haluaisi Johannalle mitään pahaa. Ihmisten ilkeät puheet koskettavat, lyötyä lyödään. Johanna on sydämellinen ja herttainen ihminen. Hän kysyi minulta kyynelsilmin, miksi olen hänelle niin hyvä, Järvinen kertaa. – Samalla hän piti minua kädestä.

-Minulle järjestettiin tapaamisessamme autonkuljettaja, joimme samppanjaa, söimme hyvää ruokaa, eikä Johanna olisi halunnut minun lainkaan lähtevän kotiin. Minultakin tultiin pyytämään nimikirjoituksia, Järvinen naurahtaa.

Blondit kohtasivat Hotelli Pyhäsalmella, jossa Tukiaisella oli keikka. Järvinen kertoo Tukiaisen kutsuneen hänet seuraavaksi omaan kotiinsa Helsingin Jollakseen.

-Illan päätteeksi kuuntelimme tekemämme biisin Johannalle ja lauloimme sen useasti läpi.

Järvisen ja Tukiaisen välinen hankaus syntyi alun alkaen siitä, ettei Tukiainen mennyt kesällä parille Järvisen järjestämälle keikalle. Järvinen vaati Tukiaiselta myös korvauksia. Nyt korvausvaateet on unohdettu ja Järvinen on suunnitellut Tukiaiselle laulajanuraa.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tuija Järvinen

Kommentit

Kumpikaan EI osaa laulaa,saati sitten elää.Tukiainen ja Järvinen ovat luodut toisilleen.Kumpikin tekee ihan mitä vaan että saa julkisuutta.

Kaunis kiitos Jaska Iisalmesta! Toki tulen laulamaan, jos pyydetään. Johan aikoinaan VEIKKO LAVI lauloi, että jokainen ihminen on LAULUN ARVOENEN!!

Kiitos Helena L ! Massan mukaan on helppo lähteä ”räksyttämään”, mutta ROHKEAT tekevät omien kokemustensa mukaan johtopäätökset. Kaikille kuitenkin OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA. Muistakaa, ei ole ihmistä, joka ei ”syntiä” tekisi, sanoi jo mummoni aikoinaan.

tukijaesta on kehuskeltu tarpeeks.oes tuija järvisen vuoro nimittäen tuijja on aika mukavan olonen jahka siihen panneoutuu ja oppii ees jollaelaella tuntemmaa.onha taeteeeliat vähä erlaesia ku myö tavan talloojat.tuijja käväs synttäreillän ja laaleskel (ossoo aeka hyvin). kahtelin piä kallellaan ja olin aeka otettu.terveesin asuikaapunkissa asuva jaska

Voi hemmetti että ottaa päähän nämä Johannaa moittivat ja haukkuvat ihmiset. On naivia sanoa, mutta pistäkää paremmaksi! Johanna on älykäs nainen, näyttävä ja se, että hän paljasti millainen ministeri meillä on tämä Ile,, oli vain hyväksi. Kyllä kansan pitää saada tietää, mitä sen tason päättäjät puuhaavat. Johanna ei ottanut Ileen yhteyttä vaan Ile. Muistakaa se.

Johanna on riepottelussa ja siitä te, joiden elämä on tyhjää ja tylsää vain nautitte. eikö se ole sairasta? Median antama kuva Johannasta on täyttä peetä. Jos ette Johannaa tunne, niin paskalehdistöä voitte jatkossakin kannattaa, mutta Johanna kestää riepottelun. Ei Tukiaisen tyttö kaadu typeristä haukuistanne. Johannan itsetunto on terveellä pohjalla ja Johannalla on tukijoita, ystäviä. Oikeita ystäviä, joita moittijoilta puuttuu, muuten tuollaiseen ala-arvoiseen kirjoitteluun ei tarvitsisi alkaa. Ja Järvisen Tuijalle tsemppiä! t. Helena

siis kaiken ton pakkelin alla on siis vielä ihan nätti nainen!!! nyt kuule tuksu alappa pitää tuollasista söpöä maalaistyttö lookkia niin johan heruu! nainen on kauneimmillaan saunan jälkeen, niin se vaan menee näköjään, uskottava on!

Tukianen voivoi, että sua ei käy säliksi kun teet asioita joista jotain tiedät mut kuset ne koko Suomen nähden sitten julkisuuteen.
Kiitos todellakin tästä Tuksu, Isabellla ymym. 😛

Sihteeriopisto? 😮

Tolla muijalla ei ole sitten mitään rajoja. Pieni ihme, että sihteeriopistolainen on saanut noinkin paljon palstatilaa ilman, että sen todellisia touhuja on nostettu päivänvaloon.

Johanna, pidä nyt taukoa ja tule sitten viihdyttämään meitä kaikkia. Kyllä sä tiedät että meitä puolustajiakin on. Nyt me herätään kun sä katosit. Näytät muuten hyvältä tossa sun luonnollisemmas luukissas.

Mainoskikka koko kohu! Eivät ole olleet riidoissa, kunhan vain juonivat keskenään maksimaalisen julkisuuden saamiseksi.
Mutta: entäs kun biisille ei saadakaan sponsorisetiä tai jos biisi ei nousekaan Billboardin tai edes Suomen listan kärkeen? Sitten kaivetaan taaaaas kateus-kortti esille. Näen jo jutunaiheet silmissäni: ”Kateelliset suomalaiset eivät arvosta toisen ihmisen laulutaitoja. Poistun julkisuudesta ja lähden Miamiin, jossa minunlaisiani ihmisiä arvostetaan”, uskoutuu Johanna lehdelle X. Eli Hymylle.

Isabella on Jossun sihteeriopisto-nimi…..
tais tosiaan mennä puhelimet tädillä sekaisin…..

Kaveri soitti Johannalle yhden keikkatapahtuman tiimoilta ja Johanna vastasi puhelimeen ”isabella”. Sillä on kuulemma monta kännykkää ja meni sekaisin niissä, mutta kuka hemmetti on isabella?

Se on kyllä Johannan oma käsi mikä pitää pyyhettä yllä.
Ja kyllä! Tosi upee näky ilman meikkiä!! Mun mielestä Tukiaisen haukkuminen sais jo pikku hiljaa laantua.. alkaa muistuttaan koulukiusaamista.

hyvä tuksu!!! nyt näyttää nassukin paremmalta ilman sitä pinkkiä lipstikkii ja kiiltohileitä naamassa. tällä pääsee eteenpäin!

Outoa, että pitää noin julkeasti kopeloida Tuksun silikonitissiä.

Hieno julkisuustaktiikka. Muutama kuukausi hoetaan omaa erinomaisuutta ja kun maailmantähtien tuntemukset ja opintomenestykset ikävästi paljastuvat valheiksi, käännytään vähäksi aikaa pois julkisuudesta ja komennetaan liikekaverit kehumaan itseä. Seuraava vaihe on sitten se kuinka Johanna avautuu lehdistölle kuinka ihana ihminen Tuija on. Nerokas taktiikka. Molemmat osapuolet saavat julkisuutta ja Johannalle löytyy julkisuudessa yksi puolestapuhuja.

Johanna on siis todellinen julkisuuden kestosuosikki. Onhan hänestä tehty oikein laulukin http://www.myspace.com/karipeitsamo

Hui, en meinanut tunnistaa Tukiaista ilman ”glamour-naamaria”. Saunapuhtaana näyttää 10 x paremmalta kuin se hirvittävä määrä maskia naamassa… ainakin tässä otoksessa.

Tämähän on vain julkisuudesta poistumisen ensimmäinen vaihe… Selkeä linja pitää.

”Hän kysyi minulta kyynelsilmin, miksi olen hänelle niin hyvä, Järvinen kertaa”
Kerroitko Tuija että siksi koska haluan tehdä sinulla rahaa?
Voi hyvää päivää näitä…

Onko tämä Tuija Järvinen joku entinen missi? Ja eikös se ollut ”salarakaskin” eli tapaili ökymiljonääriä, joka omistaa puolet Pohjois-Suomea ja mm samassa talossa kämpän kuin Kimi Räikkönen.

hyvänä kakkosena…. nää jutut, joopa joo….

Oma kommentti