Entinen riitapukari hehkuttaa: Johanna Tukiainen hurmasi!

Tuija Järvinen ja Johanna TukiainenMediataukoa pitävä kohu-Johanna Tukiainen saa varauksetonta suitsutusta entiseseltä riitapukariltaan, keikkajärjestäjä Tuija Järviseltä. Blondit tapasivat viikko takaperin Pohjois-Suomessa, saunoivat yhdessä ja sopivat lopullisesti erimielisyytensä.

-En ollut aiemmin tavannut Johannaa livenä. Yllätyin, ettei hän ollut lainkaan diivamainen tai ylpeä. Olen järkyttynyt, mutta positiivisesti, Tuija Järvinen toteaa Hymylle.

-Ihmisten ei pitäisi tuomita julkisuudenhenkilöä häntä tuntematta. Lehtijutut ovat vain pintaa.

Järvinen toteaa olleensa niin positiivisesti järkyttynyt, että hän oli kotimatkan aivan sanaton.

-En ikinä haluaisi Johannalle mitään pahaa. Ihmisten ilkeät puheet koskettavat, lyötyä lyödään. Johanna on sydämellinen ja herttainen ihminen. Hän kysyi minulta kyynelsilmin, miksi olen hänelle niin hyvä, Järvinen kertaa. – Samalla hän piti minua kädestä.

-Minulle järjestettiin tapaamisessamme autonkuljettaja, joimme samppanjaa, söimme hyvää ruokaa, eikä Johanna olisi halunnut minun lainkaan lähtevän kotiin. Minultakin tultiin pyytämään nimikirjoituksia, Järvinen naurahtaa.

Blondit kohtasivat Hotelli Pyhäsalmella, jossa Tukiaisella oli keikka. Järvinen kertoo Tukiaisen kutsuneen hänet seuraavaksi omaan kotiinsa Helsingin Jollakseen.

-Illan päätteeksi kuuntelimme tekemämme biisin Johannalle ja lauloimme sen useasti läpi.

Järvisen ja Tukiaisen välinen hankaus syntyi alun alkaen siitä, ettei Tukiainen mennyt kesällä parille Järvisen järjestämälle keikalle. Järvinen vaati Tukiaiselta myös korvauksia. Nyt korvausvaateet on unohdettu ja Järvinen on suunnitellut Tukiaiselle laulajanuraa.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Tuija Järvinen

Kommentit

Oma kommentti