Epäily: 15-vuotias poika pakotettiin aseella uhaten autoon Helsingin Itäkeskuksessa

Helsingin poliisin nuorisoryhmä tutkii epäiltyä törkeää vapaudenriistoa ja törkeää ryöstöä. Tämänhetkisen tiedon mukaan 15-vuotias poika pakotettiin Helsingin Itäkeskuksessa henkilöauton kyytiin maanantaina 20. syyskuuta. Häntä on epäilyn mukaan uhattu tilanteessa aseella. Autossa pojalta olisi anastettu omaisuutta.

Poliisi epäilee teosta kolmea nuorukaista, joiden arvioidaan olevan 16-18 -vuotiaita. Virkavalta on julkaissut kuvat, joissa näkyy yksi epäillyistä ja tapaukseen mahdollisesti liittyvä ajoneuvo. Kuvat ovat tekstin alla. Tiedot epäiltyjen tai auton tunnistamiseksi pyydetään ilmoittamaan numeroon 0295 471 200 tai sähköpostitse osoitteeseen nuorisoryhma.helsinki@poliisi.fi.

Alla poliisin tarkat kuvaukset kolmesta epäillystä.

Epäilty 1: Kuvissa näkyvä epäilty on noin 16–18 -vuotias poika. Hän on hoikka ja noin 185–195 senttimetriä pitkä. Iho on tumma, ja hänellä oli tekohetkellä pieni parta sekä vähän viiksiä. Hiukset olivat lyhyet, tummat ja kiharat. Yllään hänellä oli harmaat Nike-merkkiset verkkarihousut, mustat tai valkoiset kengät ja takki, jossa oli mustaa, violettia, tummanvihreää ja tummansinistä.

Epäilty 2: Noin 16–17 -vuotias poika. Hän on pituudeltaan noin 175-senttinen. Poliisin saamien tietojen mukaan hän on mahdollisesti kurdi- tai arabitaustainen. Hiukset olivat mustat ja kiharat ja ulottuivat silmien kohdalle. Silmienväri on sininen. Tekohetkellä hän oli pukeutunut mustiin vaatteisiin, valkoisiin Niken kenkiin ja päässä oli huppu tai pipo.

Epäilty 3: Noin 16–17 -vuotias poika. Hän on ruumiinrakenteeltaan roteva ja noin 180–185 senttimetriä pitkä. Iho on tummahko ja silmät tummat. Hän oli pukeutunut mustiin housuihin, mustaan takkiin ja mustaan pipoon.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Helsinki, ryöstö, Itäkeskus, vapaudenriisto

Kommentit

Oma kommentti