Erika Heliniltä tiukka kannanotto missien arvosteluun – julkaisi myös piikittelevän kuvan

Miss Suomi -kisoista ja Playboyn sivulta tuttu Erika Helin on purkanut mieltään Miss Helsinki -kisojen jälkimainingeissa.

Häntä sapettaa missien arvostelu.

-Aina kun on kisaviikonloppu niin myöskin vakiomäärä paskaa heitetään tuulettimeen. Postaukseni toka kuva tiivistääkin äärettömän hyvin sen asetelman mistä yleensä lähdetään arvostelemaan ja kiusaamaan muita. Eli ollaan ihan eri maailmasta, mutta kuvitellaan tietävämme ja osaavamme paremmin kuin lajin harrastajat ja ammattilaiset. Kuvitellaan esimerkiksi, että sillä nenän koolla on väliä, kun ollaan niin yksinkertaisen pihalla lajista, Helin tykittää.

Hänen mielestään on upeaa, että nuoret naiset uskaltavat lähteä kisoihin. Siellä kehitetään sosiaalisia taitoja, esiintymisvarmuutta, verkostoidutaan, löydetään loppuelämän ystäviä ja lähdetään jopa täysin uutta uraa kohti, näkee Helin.

-Opitaan sellaisia taitoja ja saadaan sellaisia kokemuksia sekä mahdollisuuksia, mitä ei koulun penkiltä saa. Esitänkin kysymyksen näin päin: mikä on sun syy paheksua toisen halua harrastaa missikilpailuja? Ettei vaan olis vanha kunnon ”ulkonäöstä huolehtivat naiset on tyhmiä ja huomionhakuisuus syntiä”?

Helinin mielestä ei ole kamalan helppoa vetää catwalkia, onnistua valokuvissa, stailata itsensä, pitää puheita, esiintyä yleisölle, puhua kameralle.

-Mä sanon, et nykyajan missi on älykäs, rohkea ja ammatillisesti taitava monella osa-alueella. Skenen sisällä ollaan tosi yhteisöllisiä ja ystävällisiä toisillemme. Suosittelen negistelyn sijaan jokaista vaikka kokeilemaan, et olisiko tämä sun oma juttu. Mukaan mahtuu aina!

Katso Erika Helinin postaus alta. Nuolesta painamalla saat esiin Erikan julkaiseman piikittelevän kuvan:

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: arvostelu, Erika Helin, kauneus, Miss Helsinki, Miss Suomi, missikisat, Playboy

Kommentit

Oma kommentti