Erikoinen ilmiö vaivaa yrittäjän mukaan mökinvuokraajia

Hytti, Metsä, Syrjäisyyttä, Ulkona, Mökki, TaloLänsisuomalaisen mökkiyrittäjän järven rannalla seisovat kolmekymmentä mökkiä käyvät hyvin kaupaksi. Häntä ihmetyttää kuitenkin muuan asia, josta on suorastaan kasvanut ilmiö. Hän kirjoittaa asiasta Facebook-yhteisössä.

-Jännä että mökinvuokraus koetaan eri asiaksi kuin hotellihuoneen vuokraus. Ei kai kenellekään tulisi mieleen mennä hotelliin aamupäivällä vaatimaan huonetta, kun huonevuorokausi alkaa yleensä noin kello kahdelta. Sanotaanko nyt näin, että ainakaan edellisenä iltana ei oltaisi tulossa, jos vuokrausaika alkaisi seuraavana päivänä. Oma lukunsa on tietenkin se, että jos mökki pitää luovuttaa kello 15 seuraavana päivänä, niin lähes poikkeuksetta pyydetään jatkoaikaa.

Yrittäjä sanoo kyseessä olevan huomattavan ilmiön, eikä hänellä ole käsitystä siitä, mistä se johtuu.

-Kamalan moni haluaa tulla aiemmin, jopa tosiaan edellisenä iltana, mitä en ymmärrä. Ja lähtöä pitäisi saada aina viivästyttää. Nämä ihmiset eivät ymmärrä, että mökit täytyy tuulettaa ja siivotakin välillä, ja seuraavat käyttäjät ovat tulossa asumaan. Mistähän tällainen omituinen itsekäs käytös johtuu, hän pohdiskelee.

-Kaikki tämä pitäisi tietenkin saada samaan hintaan, yrittäjä manailee.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: yrittäjä, mökki. mökinvuokraus

Kommentit

Oma kommentti