Erikoinen prostituutioilmiö valtasi Oulun!

Inka, 21, myy seksiä netin kuvagalleriassa, perheenisät ostavat!Muutamia vuosia sitten Norjaan tulleen seksinmyyntikiellon jälkimainingeissa uumoiltiin, että sikäläiset prostituoidut ulottavat verkostonsa myös Suomeen. Niinikään arvioitiin, että Norjaan aiemmin keikoille rantautuneet kaukomaiden prostituoidut tulevat myös osaksi suomalaisia prostituutiomarkkinoita.

Poliisin arvelut ovat sittemmin osoittautuneet oikeiksi. Kun Suomessa tavatut ilotytöt olivat aiemmin pitkään virolaisia ja venäläistaustaisia ja tummahipiäiset seksipalvelujen tarjoajat olivat poikkeus, nyttemmin jo hyvin suuri osa ilotytöistä tulee esimerkiksi Kuubasta, Jamaikalta, Brasiliasta tai Afrikan maista.

Eksoottiset prostituoidut ovat vallanneet monen kaupungin seksimarkkinat käytännöllisesti katsoen jo puoliksi. Hymy katsasti maanantaina eroottisten palveluiden markkinapaikkana toimivan Sexwork.netin tarjonnan. Osoittautui, että etnisten naisten osuus esimerkiksi Jyväskylässä ja Lahdessa edusti tarjonnasta jo noin 40 prosenttia. Oulussa lukema on vieläkin suurempi.

Poliisin mukaan kyse on järjestäytyneestä rikollisuudesta ja paritusringeistä. Suomalaisilla prostituoiduilla sen sijaan harvoin on taustallaan parittajaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: prostituutio, Oulu

Kommentit

Oma kommentti