Eroava Martina – uusi mies?

martinaHymyn verkkosivut paljasti eilen ensinnä tiedon kohumalli Martina Aitolehden ja hänen Hunks-tanssija-aviomiehensä Esko Eerikäisen häiden perumisesta. Tänään muu media on tullut perässä ja 7 päivää -lehti on saanut Martinan kertomaan avioerosta parilla lauseella. Martina on jättänyt avioeropaperit Helsingin käräjäoikeuteen tiistaina.

Esko on kommentoinut iltapäivälehdille olevansa täysin äimänä. Facebook-sivuilleen hän kirjoitti, kuten Hymy eilen kertoi: ”Miten helvetissä tässä näin kävi?”

Hymyn saamien tietojen mukaan Martina oli ilmoittanut häiden peruuntumisesta ryhmätekstiviestillä. Yksi viestin saaneista kertoo Martinan todenneen viestissä ”matkan jatkuvan nyt kohti uusia seikkailuja”.

-Onko Martina löytänyt uuden miehen vai mistä tuossa mystisessä ilmaisussa on oikein kysymys, Hymylle arvuutellaan.

Eerikäinen ja Aitolehti avioituivat maistraatissa viime syksynä. Tulevana viikonloppuna piti järjestää kirkkovihkiminen.

Martina täyttää tänään 26 vuotta.

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: avioero, Esko Eerikäinen, häät, Martina Aitolehti, tekstiviesti

Kommentit

oOMPA KAUHEITA KUVIA AITTOLEHESTÄ ILTALEHDES LIIKA PIENET RINSIKAT PÄÄLLÄ NOITTEN MUOVIPUSSUKKOJEN PEITTONA JA PENTURIEPU PASKASELLA LATTIALLA,MUT KYL KAI KOTONAKI SIIHE TOTTUNUT EI KAI TUOMMONEN MUOVIÄMMÄ VIITTI SIIVOTA

ainakin mitä minä oon nähnyt, niin varmasti on kolmas osapuoli syynä

Oma kommentti