Eromme oli vain väärinkäsitys!

Vesa Keskinen ja NataliaKyläkauppias Vesa Keskinen ja hänen brassirakkaansa Natalia avautuvat uunituoreessa heinäkuun Hymyssä uudesta onnestaan. Menneet riidat on nyt haudattu ja Natalia palannut Brasiliasta Tuuriin Vesansa luokse.

Suhde ajautui karille pari vuotta sitten ns. säästöpossuepisodin vuoksi ja Natalia palasi takaisin Brasiliaan. Paria väärinkäsityksestä johtunut ero naurattaa.

–Meitä on tämä tapaus lähinnä huvittanut ja olemme myös siitä oppineet, Vesa sanoo.

Vesan ja Natalian välit eivät koskaan täysin viilenneet ja kun Natalia saapui kesäkuussa Suomeen, tunnelma oli kuin he eivät olisi koskaan olleet erossa toisistaan.

–Totta kai meitä molempia jännitti kohtaamisen ensiminuutit, mutta se oli siinä.

Entä mitä Natalia ajattelee Vesasta kaiken tapahtuneen jälkeen?

–Vesassa minua viehättää hänen ”tyhmyytensä”. Koko ajan hän jaksaa keksiä uusia metkuja minulle.

Ja Vesa Nataliasta.

–Hän on sydämellinen ja herkkä, mutta tarvittaessa kova ja määrätietoinen. Onneksi minut on luotu kärsivälliseksi ja ymmärtäväiseksi persoonaksi, sillä muuten en häntä jaksaisi. Itsepäisyyttä voisi olla hieman vähemmän. Se kuitenkin sallittakoon naisille nyt ja ainiaan, Vesa velmuilee.

Natalia ei lupaa jäädä vielä pysyvästi Tuuriin.

–Joudun palaamaan Brasiliaan jo heinäkuun lopulla, koska työt kutsuvat.

Aikooko pariskunta sentään nähdä uudelleen? Molemmat katsovat toisiaan ja vastaavat myöntävästi, mutta eivät osaa vielä sanoa, tapahtuuko se Suomessa, Brasiliassa vai jossain muualla.

Ja lopuksi. Ampiaiset ovat jättäneet Keskisen kehon herkimmän kolkan nyt rauhaan.

–Syyllisen löysin makuuhuoneeni lattialta. Kokemus oli kaikin tavoin ikimuistoinen. Jatkossa pidän alushousut jalassa, myös nukkuessa.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Natalia, Vesa Keskinen

Kommentit

Persumursumuijat täällä taas avautuu… brassi-rassi puhui ihan asiaa 😉

Vesalla on kuitenkin tukku rahaa ja puhelimessa rehtien suomalaisten miesten numeroita joille voi soittaa. Sitten voi taas saunoa ja irstailla, jopa nukkua samassa sängyssä. Siihen sänkyyn ei naiset pääse!!!

tasan eikäy onnenlahjat,mulla taas löyty uus nainen,taitaa tämä keskinen olla taystumpelo naisten kanssa ,reppana mikä reppana,raha ei aina ratkaise

Tapahtuneen ennustamiseen ei tarvinnu kristallipalloa, ei tarotmitänenyton-kortteja eikä muutakaan. Selvä juttu alunperinkin. Tuu nyt sieltä kaapista perkele vaikka saranapuolelta, perkele!

Ilta-sanomat: ”-Suhde muuttui enemmän veli ja sisko -suhteeksi. Emme nukkuneet samassa vuoteessa. Söimme yhdessä, mutta asuimme eri huoneissa, Vesa Keskinen tilittää.”

Katso ylempää eka juttuni. Oikein aavistin.

Nopeastihan se Natalia takaisin tuli… tai sitten ei ehdi edes media pysyä Vesan naiskuvioiden tahdissa…

Tuore Hymy taas ajan hermolla: ovat jo eronneet kun lehti hyllyillä! Nice!

Näyttää iltalehti sanovan, että Keskinen ja Natalia erosivat ja Natalia lähti takaisin Brasiliaan lopullisesti ja sanoi, ettei enää koskaan puhu Vesalle. Mikähän on kun kaikki naiset potkii Vesaa munille…no, taitaa olla vain niin ettei Vesa ymmärrä naisten päälle mitään.

Taisivat jo erotakin,Vesa ei suostunut maksamaan Natalian matkatavaroiden ylipainoa,500 euroa,joten neidillä meni herne nenuun..Ero kuulemma lopullinen,kertoo mt3 viihde ja ilta-sanomat..

Sinne män sekin hutsu, persereikä vilkkuen. Ei taida Vesa osata käsitellä naisia. Voi poika parkaa.

Miksei suomalainen nainen huoli vesaa? Koska hän on todistanut tyhmyytensä hankkimalla rahalla itselleen naisia, joiden kanssa ei pysty edes puhuen kommunikoimaan, kun samaa kieltäkään ei ole.

Poraako Vesa tosiaan miehiä pehvaan??? Huhhuh. No totta tai ei, uskomaton on maku miehellä kun tuollaisen kuvottavan varastajan tuo takaisin Suomeen taas ja elättää!

Onneksi mä arvostan itseäni niin paljon että mun EI TARVI TYYTYÄ johonkin VESAKESKISEN tapaiseen ÄLLÖTYKSEEN kun saan oikeita miehiä!! Ja sen oikean sitten aikanaan. Vesa on OKSETTAVA ÄLLÖTYS!!!

Ei enää naiset kiinnosta. Vios jo lopettaa noi lapselliset naisjutut kun kaikki tietää totuuden. Yön ruskea ritari ratsastaa Tuurin yössä…

Mutta eihän kukaan enää usko. Moni muukin homo on tullut ajat sitten kaapista ulos. Tule sinäkin Vesa ja osallistu vaikka viikonloppuna Pride-kulkueeseen!!!!!!

No, onhan siinä brassillakin mahaa, liekö pulla uunissa jo tullessa, kun niin vikkelään tänne saapui.

Paljonkohan bassi-tyutölle on maksettu, että tuli korjaamaan Keskisen julkisuuskuvaa. Tyttö on Keskiselle mainostemppu!
Olisi nyt kuitenkin osastanut saman ikäisen tai ehkä hiukan nuoremman, niin olisi uskottavuutta enemmän.
Brassi-tyttö on muutaman kuukauden ja saa vaivoistaan palkkion, ja häipyy kotimaahansa eikä sen jälkeen palaa.

Keskinen vaan lihoo ja näyttää irstaammalle. Onkos silmäkulmiakin jo kiristetty+ no, viina maistuu ja miesseura tottakai. Ulkomailta ostetut kotiapulaiset siivoaa poikien sotkut. Ferrarilla ajellaan ja juodaan kunnolla viinaa joka päivä.

Keskinen EI kelpaa enään suomalaiselle naiselle!!!

Tokihan jonkun unelma voikin olla kieliä taitamaton talouskassan kääntäjä, mutta vaikeaa tämä on kuvitella, minkälaisen henkilön onelma tuollainen moukkis olisi…

Vesa viis veisaa ulkopuolisten mielipiteistä. Miksipä hänen täytyisi välittääkään, kunhan ei riko mitenkään lakia. Hatun nosto Vesalle, koska hän on vain toteuttanut unelmaansa ja tehnyt siitä totta. Mitä me muut olemme sitä tuomitsemaan – toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Ja miksi kaikkien pitäisi olla suurinpiirtein samasta muotista veistettyjä? Toki on totta, että ei tästä asiasta nyt noin hirveästi olisi kannattanut julkisuuteen huudella.

yes oikeetamenoo hail and kill,ferrarinreteoissa raikaa,Manowar

Ota Vesa suomalainen mies! Ei turhia lepertele ja tykkää juoda viinaa sun kanssa. Joskus saunotte ja nussitte ja sitten ajatte Ferrarilla. Ota siis suomalainen tosimies joka ei ole naismainen hintti vaan rehellinen macho homo.

Siis mäkin olen kuullut paljon huhuja, tykkää miehistä…

Tykkää tai ei, tämän ”loiseläjän” ottaminen taas takaisin Suomeen oli kyllä taas ihan syvältä ja syvemmältä. Että tää äijä antaa näiden kehitysmaalaisten käyttää itseään hyväksi ja paljon!

Voi Vesa kun viisastuisit ja jättäisit nuo ulkomaanelävät. Kyllä kotimaassa on reiluja rehellisiä tyttöjö.Jotka ei sinun rahojasi havittele.Kun vain pidät silmät auki.

Kyläkaupan naapurissa kyllä tiedetään että V.K. on enemmän urosten perään. Noi pikkupillut joita liikemies C.D. lennättää Vesalle on vaan kulissia. Varmaan palkattu siivojaks Vesan kartanoon. Vesa tykkää vaan pojista ja viinasta.

hikh hikh juuh, suominaiset on,parhaita,kantamaan ruoat ja kaljat kaupasta,siivoomaan,ja makaamaan valmiina selällään miehelle joka 2,5 promillen känässä yrittää saada heppinsä seisoo ,hikh ja röyh

hahhahahahahahahaha,tyhmät menee heti provoretkuun,huono itsetunto,paistaa,katkerasta kellostakin,vaikka on upea nainen

Vesa itse on pelkkää väärinkäsitystä, säälittävä nuljake

Turpauunot tarvii ulkomaalaisen naisen, kun suomalaista eivät saa. Katkeruudessaan sitten haukkuvat kotimaisia.

yörrrrrrrrkkkkk suomituulipukuläskihiki läskit hyi helevata alapäässäki hirvee läskihikilemu,lautanaiset yörk ja tupla yörk heppihän siinä lerpahtaa luuviulua kattellessa,kateelliset suomiakat vonkuu turhaan todelliset reppanat,juovat viikonloppuna ihramahaansa monet keppanat

enää ei tarvitse hymyä ostaa kaupasta kun nää jutut ovat pidentyneet täällä ja nettiselaaminen ajaa saman asian. KIITOS HYMY!

Kade? Lapsihan tuo raukka on tuohon möhömahan verrattuna. Oksettava tarina.

Vesa tule ulos kaapista nämä naisjutut lehdissä on läpinäkyviä ja hävettäviä

Mitä ihmettä sitä peittelemään ja tuomaan maksullista seuraa ulkomailta. Danhammer on kuitenkin vesan sydämen valittu ikuisesti. Viina, Vesa ja Carl!

kyllä brassi nainen voittaa suomi-pirkon mennen tullen 100-0 elkää olko kadeja!

Kannattaisi pitää kortsua päällä koko ajan, niin ei hyttysetkään pääsisi imemään.

Vesahan on saanut silloin tällöin kyseenalaista mainetta naisten parissa. Kauas ei ole kaveri puusta pudonnut. Danhammer on seksuaalirikollinen.
Vilkaiskaapa wikipediasta.
Sellaisia ystävyksiä. Ja naiset tilataan tietenkin ulkomailta…

Kyläkauppias ei taida oikeasti pitää naisista, kun niitä pitää hamuta kaukomailta, jolloin yhdessäolo jää vähäiseksi. Brasilian tyttökin maksettiin Suomeen osoittamaan, että Vesa on naisten mies.

Otahan Vesa iso pullo viinaa ja nauti kesästä parhaan ystäväsi C. Danhammerin kanssa. Unohda naiset ja ole miesten mies! Muista että tosimies juo kossupullon päivässä.

Köh, suomalaisia taas nauraatta tuo epäsuhtainen pari.

Tosi lapsellinen äijä.Miksi media kirjoittaa näitä ns.alakoululaisten juttuja.

Vesa on tyhmä, sanoo natsku. Tämä on todettu useaan kertaan, säälittävää raukkaa ei suominainen huoli. Vai että työt kutsuvat, joopajoo.

Vesa on naurettava. Aikuinen mies kysyy tilittää äidilleen kaiken mahdollisen ja lukee Aku ankkaa!

Oma kommentti