Esko Eerikäinen avoimena: ”Armoton ikäkriisi”

Esko Eerikäinen on yksi Olen Julkkis… Päästäkää Minut Pois! -kilpailuohjelman osallistujista. Mies kertoo nyt Instagramissa, että hänelle on iskenyt kuvausreissusta palaamisen jälkeen pahemman luokan ikäkriisi. Esko havahtui siihen tosiseikkaan, että hänellä on reilun vuoden kuluttua 50 vuotta mittarissa.

– Mä käyn tällä hetkellä armotonta ikäkriisiä, sitä ei ole ollut koskaan aiemmin (…) Olen elänyt hyvän ja värikkään elämän ja tuntuu, että kaikki menee liian nopeasti ohi, enkä oikein kerkiä nauttimaan mistään, Esko selostaa.

Nykyään radiojuontajana työskentelevä mies pui tehneensä aina paljon töitä. Jatkuvasti on tuloillaan jokin uusi projekti, johon pitää keskittyä.

– Minulla on ihana lapsi ja mä olen paljon, tai yritän olla paljon, läsnä, mutta tuntuu, että kiire ja työt välillä vie sen huomion tärkeimmästä. Ja sitten potee huonoa omaatuntoa, kun en omasta mielestä olekaan ollut tarpeeksi siinä.

Esko kertoo myös, että parisuhteen puuttuminen elämästä tuo oman osansa ikäkriisiin. Hän myöntää murehtivansa etukäteen liikaa sitä, mikä kaikki suhteessa voi mennä pieleen.

– Enemmän ja enemmän tajuan, ettei niin ole tarkoitus elää. Sen takia mä päätin, että asiat pitää muuttua.

Esko haluaakin, että asiat ovat eri tolalla, kun hän juhlii viisikymppisiään.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Esko Eerikäinen, ikäkriisi

Kommentit

Oma kommentti