Esko Eerikäinen olisi päässyt Saudi-Arabian kuninkaallisten henkivartijaksi

Radio Novalta tuttu Esko Eerikäinen palaa Hunksien 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tanssiryhmän riveihin, alkulähteilleen.

Mies kertoili kuulumisensa Hymyn painetussa lehdessä, kiperässä 30 kysymystä -sarjassa toimittajallemme Juhamatti Niemiselle.

Tässä esimakua:

Olet tekemässä nyt paluuta Hunksien riveihin 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. Miten olet valmistautunut?

– Enemmän olen valmistautunut fyysisesti kuin henkisesti. Hunks-keikat ovat vähän kuin polkupyörällä ajo. Kun sen kerran on tehnyt, sen hallitsee, vaikka taukoa nyt onkin kertynyt jo seitsemän vuotta.

Millaisia muistoja sinulla Hunks-ajoistasi?

– Hyviä muistoja. Olihan se kuluttavaa elämää. Paljon kilometrejä tien päällä ja valvottuja öitä, mutta sitä kautta olen löytänyt parhaimmat ystäväni. Keikkojen myötä olen imenyt itseeni esiintymisvietin, enkä ilman Hunkseja olisi varmaan edennyt radiojuontajaksikaan.

Mitä tekemistäsi tai tekemättä jättämistäsi kadut?

– Olisin voinut nuorempana tarttua tilaisuuksiin rohkeammin. Olen ollut aina vähän arka esimerkiksi työjuttujen suhteen. Kouluttauduin aikanaan turva-alalle henkivartijaksi ja minulle tarjoutui mahdollisuus lähteä tekemään Saudi-Ara­biaan kuninkaallisille hommia, mutta se tilaisuus jäi käyttämättä epävarmuuden takia.

AIJAI, NYT ON PALJASTA PINTAA – SUKELLA TÄSTÄ EROTIIKKA-HYMYYN!

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Esko Eerikäinen

Kommentit

Oma kommentti