Esko: ”Martinan raivo ei katso paikkaa ja aikaa”

Martina Aitolehti ja Esko EerikäinenLähestymiskieltoon Anne-Mari Bergiä kohtaan juuri tuomittu pariskunta Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen avautui Hymyn marraskuun numerossa toistensa ärsyttävimmistä puolista.

-Martina on joskus äkkipikainen, eikä raivo katso aikaa ja paikkaa. Välillä semmoinen nolottaa, toteaa Esko.

-Esko taas nillittää. Olen itse keksinyt sanan, ja se tarkoittaa turhista asioista valittamista, kuittaa aviovaimo Martina.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Esko Eerikäinen, Martina Aitolehti, Anne-Mari Berg

Kommentit

oon ennen inhonnut martinaa mut martina on kaunis, ihana äiti lapselleen

Ooh onko täällä oikein rouva Lönnrot paikalla?

Itse keksinyt sanan nillittää?
– Niin varmasti! 😀

HAH HAH!

veikkaan että ennen vuodenvaihdetta on eri osoitteet jo tälläkin kohusupermallijulkkiskaunotar parilla.

Monoleukamartti ja nössöesko ovat Suomen vastenmielisimmät tyypit

Mitähän seuraavaksi. Varmaan väittää keksineensä taulu-sanan. Voi hyvänen aika. Tässä olisi evoluutiolle tekemistä. Toivottavasti eivät koskaan lisäänny.

eiks Marsu ole ollut Alastonmalli ?!pitäisköhän sen palata juurilleen!tienais edes karkkirahat!

Ei varmastikaan ole rahaa, kun luullaan olevansa jtn, kun julkisuuteen on päässyt&kaikki yhtäkkiä tuntee sut.. Mut pitäs olla joku millä itsensä elättääkkin!!ei se julkinen elämä sua elätä, mitä nämä ihmiset kuvittelevat.. Vasta luin martinasta, et hänellä hirveät ulosottovelat ja onko tuo ihmekkään..
Säälittää ja nolottaa kyseinen pari, ei ole kovin ruusuinen tulevaisuus
kun nykyelämäkin taitaa olla aika vaikeaa..
Järkyttävää, et pitää hävetä omaa puolisoaan!.. Eiks tuollasen kommentin jälkeen pitäis VIIMEISTÄÄN pääkoppa sanoo, et omassa käytöksessä on jotain vikaa&et sitä pitäs muuttaa…
VALITETTAVASTI nämä ihmiset pyörivät vielä pitkään ihmisiä vihastuttamassa roskalehtien palstoilla..

Ah ja mikä vielä huvittavinta, totuushan on että tällä pariskunnalla ei oikein ystäviä ole…ja esko omin sanoin jo sanottuna joutuu aikaajoin häpeämään omaa vaimoansa!
elokuvavuokraamossa martina ruikuttaa pussillista karkkia ja esko toteaa: ei nyt, ei ole rahaa siihen. BELIEVE IT!
Kyllä sitä on tarkeintä kuitenkin vain yrittää näyttää raharikkaalta vaikka ei saldo anna senttiäkään periksi.

mieleni teki komentoida jotain, mutta eipä taida maksaa vaivaa….

Voi käydä huonosti, jos vaikka ei alkoholia hallitse ja käy toisen päälle kapakassa. Voi joutua vaikka vankilaan. Semmosta.

martin pitäs antaa puolet leuasta tälle uusimmalle tyrkky-hennalle niin ois joku balanssi.tuksua ikävä,toivottavasti muut bimbot esim. cheryll vai mikä se oli jaksaa olla esillä että sais jotaki naurun aihetta.formaattihan on tänä vuonna ollut sellainen että taloon laitetaan bimboja ja kiimasia jätkiä.onko joku eri mieltä?

No siis onhan noita vihanhallinta kursseja olemassa.Kyllä pitäisi jo tuon ikäisen osata hallita leipäläpensä,ja tunteensa. Kuis sit suu pannaan kun mukaan tulee mahdolliset lapset joskus?Olisi kiva olla kärpäsenä katossa kun lapsi saa paska raivarin ja äiti mukana…

ennemminki ärsyttävä ku pelottava Pariskunta.
joka Prkln lehteen pitää päästä vudattamaan asioista jotka tuskin kettään Kiinnostaa ees. ja jos kerta Martinaki pitää ittiään jonain Seurapiiri naisena niin miksei käyttäytyä sen mukaisesti.

Voi voi.Jollain tapaa vaan pitää päästä epätoivoisesti lehtien palstoille.Tosi säälittävää.Suomen turhin”julkkis”ehdottomasti tämä ”salarakkaana”tunnetuksi tullut martina= D Et kui lehdet jaksaa kirjottaa tollasista turhanpäiväisistä ihmisistä????

”-Esko taas nillittää. Olen itse keksinyt sanan, ja se tarkoittaa turhista asioista valittamista, kuittaa aviovaimo Martina.”

Olen itse keksinyt sanan 😀 haha, itse ainakin olen jo reilusti yli vuosikymmenen käyttänyt kyseistä sanaa 😀 Tai sitten Martina on ollu kova julkkis jo 90-luvun alkupuolella ja tuonut sanan sillon käyttöön 😀 ;D

Voiko joku POIKA olla noin tyhmä mitä päästää suustaan, ..tai kai se myy lehtien juttuja..

nillittää on kai sama kun jakaa p*sää varatulle ***********
Vai mistä tää martti onkaan tullu lehtiin ?

T:Heikki

Molemmat ihan sekaisin ja rumia, Martti näyttää ihan pojalta vaikka on kilo meikkiä naamassa, Esko puolestaan on ihan hönön näköinen. Suomen bimboin pariskunta

Oma kommentti