Esko Seppänen: ”Paavo Lipponen valtakunnanoikeuteen!”

Esko SeppänenEsko Seppäsen räväkkyys ei ole kadonnut mihinkään, vaikka sairaus varjostaakin hänen elämäänsä. Hymyn supersuosittu kolumnisti julkaisi viime kuussa ensimmäisen omaelämäkerrallisen teoksensa, Oma pääoma. Hymy haastattelikin miestä maaliskuun numeroonsa.

Helmikuussa kohistiin suomalaispoliitikkojen Wikileaks-tietovuodoista amerikkalaisille. Seppäsen mielestä vuotoja hyssyteltiin suotta. Hymyn jutussa hän suomii erityisesti Paavo Lipposta, jota hän kutsuu jenkkien juoksupojaksi. Seppäsestä ei ole normaalia diplomatiaa, kun juoksutetaan tietoja summittaisesti jenkeille.

-Paavo Lipponen vaati aikanaan Urho Kekkosta Zavidovo-jupakasta valtakunnanoikeuteen, mutta samoin perustein hän kuuluisi sinne itsekin, Seppänen älähtää mielenkiitoisessa haastattelussaan. Lue lehdestä loput!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Urho Kekkonen, Paavo Lipponen, Esko Seppänen

Kommentit

Paavo Väyrynen on edelleen Suomen lahjakkain poliittinen näkijä. Sorsa yritti häntä valakunnanoikeuteen, kun Paavo V.ennusti venäjänkaupan lopun. Oikeassa Väyrynen oli.

Seppänen ja häne asenkantajansa Sancho Taanila ovat USA:n leppymättömiä vihamiehiä ja Neuvostoliiton uskollisia liitolaisia.Tästä nousee raivo mm. Lipposta kohtaan.

Seppänen puhuu kerrankin asiaa..

Oma kommentti