Espoolaismiestä ei paljon potkut kyrsineet – voitti 1,2 miljoonaa euroa!

Espoolaismiehen tarina kertoo, että onnettarella on sekä pelisilmää että oikea-aikaisuutta.

-Minulla oli yt-neuvottelut takana ja työttömyys edessä. Ikää ja terveysongelmiakin on, joten työllistymisnäkymät eivät olleet mitenkään valoisat. Silloin mentiin apeissa tunnelmissa, kertoo mies kevään harmaista hetkistä.

Toukokuun loppu kuitenkin muutti kaiken: Viking Loton arvontakone sylki putkeen juuri samat numerot kuin miehellä oli kupongillaan.

-Numerot olivat isoja: 12, 36, 37, 39, 42 ja 48. Tiesin jo siitä, että täysosumia ei voi olla paljon, kertoo mies, joka on täyttänyt lottorivejä 1970-luvun alkupuolelta eli Loton käynnistymisestä asti ja pelannut Viking Lottoakin melkein viikoittain.

Verkkopalvelu veikkaus.fi:ssä hetken mielijohteesta tehty rivi sai mieheltä jatkoaikaa, sillä siihen liittyvä Jokeri-numero miellytti silmää.

-No, voitto tulikin sitten Jokerin ”sivutuotteella”, mies naureskelee Veikkauksen sivuilla.

-Ei meistä kukaan kiljunut. Kun kerroin avovaimolle, että täysosumia oli vain yksi ja se on minulla, hän epäili minun huijaavan. Yöunet eivät menneet kokonaan, mutta jäivät 3-4 tuntiin. Siinä oli paljon mietittävää ja suunniteltavaa ihan uudesta ja erittäin tervetulleesta näkökulmasta.

Vierailu työpaikan henkilöstöosastolla oli yli 1,2 miljoonan euron voittaneena huomattavasti rennompaa kuin olisi ollut ilman sitä. Neuvottelut eropaketin yksityiskohdista ja töiden lopettamisen ajankohdasta sujuivat kepeissä tunnelmissa.

Moni työkaveri sanoi, että kerrankin meni voitto oikeaan osoitteeseen.

Voittajilta on tapana kysyä, mikä on onnistumisen salaisuus. Siis mikä se on?

-Pitää vain uskoa, että voitto vielä tulee. Rahan voimalla ei lotoissa voita. Yhdellä rivillä sen miljoonan sitten saa.

Kaukomatkoja ja hevosvoimia

Mielenrauhan lisäksi voitto antaa mahdollisuuden toteuttaa unelmia. Vuokra-asunto vaihtuu omaan omakotitaloon tai rivitalohuoneistoon, mutta Espoota – tai ainakaan pääkaupunkiseutua – perhe ei aio jättää.
Myös auto kuuluu hankintalistalle. Siinä on oltava riittävästi hevosvoimia. Tässä tapauksessa puhutaan sadoista polleista pellin alla.

– Autot on päätetty, niitä tulee kaksi. Toinen on neliveto-BMW, hieman yli 250 hevosvoimaa eli se on perhe- ja talviauto . Toinen auto tulee olemaan Corvette C5, jonka teholukemat ovat taatusti riittävät.

-Minulla on ollut ennenkin autoihin liittyviä unelmia. Ne eivät ole toteutuneet heti, mutta ovat toteutuneet jossain vaiheessa kuitenkin, kertoo vaikeuksienkin aikaan optimistisesti elämään suhtautunut mies.

Papukaijalle uusia lauseita

Tyttären ilonaihe liittyy myös liikenteeseen. Voitto mahdollistaa ajokortin. Koko perhettä yhdistävä asia on matka. Kohteiden suhteen on harkinta käynnissä, mutta mahdollisia määränpäitä yhdistävät joka tapauksessa eksoottisuus, mielenkiintoinen luonto ja sijainti EU:n rajojen ulkopuolella.

-Vahva ehdokas on safari Afrikan savanneilla. Ja koska luonto ja eläimet kiinnostavat, Galapagos-saaret ja Madagaskar kiinnostavat myös.

Pala eksotiikkaa on onneksi jo kotona, missä äänimaisemaa rikastuttaa puhuva papukaija. Kyseessä on Jako- eli harmaapapukaija.

-Se on nyt kaksi vuotta vanha. Syy miksi ostin sen on se, että haluan katsoa kuinka vanhaksi se elää, eli odotettavaa aikaa olisi vielä noin 60 vuotta. Kaveri on erittäin hyvä oppimaan sanoja joten kai sille pitää sitten opettaa että ”muista Lotot” tai ”hyvää iltaa, lottoarvonta alkaa, arvotaan 7 numeroa”. Noin 10-sanaiset lauseet onnistuvat hyvinkin. Työkaverit sanoivatkin, että kohtahan papukaija on viisaampi kuin isäntä, johon totesin, että no, siihen ei paljon tarvita, hupailee onnellinen voittaja.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Veikkaus, Viking Lotto

Kommentit

Oma kommentti