Evankelista Johanna Tukiainen väittää saaneensa kielillä puhumisen lahjan – näin hän puhuu, kuuntele!

Evankelistana nykyisin toimiva ja vain harvaseltaan alkoholiin viime aikoina sortunut Johanna Tukiainen on kertomansa mukaan saanut kielillä puhumisen kyvyn.

Tätä pidetään joissakin vapaamielisissä uskonryhmissä suurena lahjana.

Miltä kielillä puhuminen kuulostaa? Nyt se päästään kuulemaan.

Tässä saarnaa Tukiainen. Video lisättiin viikko sitten nettiin.

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Johanna Tukiainen, kielillä puhuminen

Kommentit

Tulleneeko yläkerrasta vai alakerrasta. Veikkaisin jälkimmäistä.

Minäkin puhun tuntemattomalla kielellä jokaisen baari-illan jälkeen. Tosin en itse seuraavana aamuna muista siitä mitään.

Ihan sitä samaa potaskaa tämä, kuin ihan kaikki, mikä tähän tyyppiin liittyy. Koko sen elämä. Tekopyhämpää on vaikea löytää.

Mä laitoin tuon tekstin google kääntäjään ja tuli tällainen:On tärkeää huomata, että sinulla on mahdollisuus asettaa vaihtoehtoinen asema. Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten pääset alkuun, voit selvittää, oletko hyvässä kunnossa. Ashita tavalova hashoto on paljon tekemisissä hänen hiuksiinsa ja kampauksensa kanssa. Jos haluat lisätä tekstiviestin ruutuun, voit muuttaa varjon koon laatikon alareunaan. Ashototo on alan jäsen, jolla on paljon tietoa siitä, miten tehdä ero ja tehdä eroa siinä muodossa kuin olet.

Jos Jumalalla on minulle jotain asiaa, niin pyytäisin kertomaan vähän tutumalla kielellä. Ja uskottavamman konsultin.

Kyllähän minäkin voin hivuttautua johonkin hihhuliseurakuntaan ja yks kaks saada ”kielilläpuhumisen lahjan”. Olen sen varran hyvä teeskentelijä, että ihan parin kokoontumiskerran jälkeen pääsisin pälättämään ihan suurta epistolaa.
Onhan tuo Tukiainenkin kuulemma ihan opiskellut näyttelemistä (harrastelijatasolla), jossakin. Oisko ollut piikomisen sivutoimena Pasadenassa Jenkkilässä

Ashititililili vada gakatotola anana rakatola nikata shititi palavanana. Alaloola deda katoshi tililili vadada kututu pava ana katototi pava nokoto gditilili vadada kotushu du di vadadada kalana. Ashita tavalova hashoto totuwava aninga tavavada nukupititi palavana nodukuta talavana kakatitini. Ashita tolololo vodagaga kututu pakalavada dakata titi tilili vanana katokodo shoto tolooto kata palovana kakai tititi mono. Ashototo tolololo vakada koto amalava ka atititi ti valavana nokoduku takalala anna kato shoto amankata nanititi vanaika.

Oma kommentti