Ex-BB-juontajan käsittämättömät bisnekset – yritys tahkosi miljoonan liikevaihdon!

Janne KatajaJanne Kataja on tuttu mies niin radiosta kuin tv:stäkin. Suureen suosioon mies nousi juontamalla takavuosina BB-Extraa Subilla.

Janne on ollut viime aikoina esillä hometalosoppansa kanssa, ja onpa joku surkutellut, kuinka mies selviää taloudellisenkin ahdingon keskellä. Janne kuitenkin tienasi huikeat yli 80 000 euroa viimeksi vahvistetussa verotuksessa, joten hänellä on ollut hyvä taloudellinen turva.

Julkisuudessa ei kuitenkaan aiemmin ole uutisoitu Jannen suorastaan megalomaanisista bisneksistä. Hymy uutisoi. Kataja perusti jo parikymppisenä tuotantoyhtiön nimeltä Hih hih Hii Oy. Tällä hetkellä Janne ei itse johda yritystä virallisesti, mutta yhtiön hallituksessa hän toimii.

Hih hih hiillä ei mene huonosti. Viime vuonna osakeyhtiö paalutti kasaan huikean 927 000 euron liikevaihdon, jossa oli kasvua edelliseen 219 prosenttia. Viivan alle jäi 85 000 euroa. Myös edellisellä tilikaudella kasvu oli melkoista, tuolloin 220 prosenttia! Silloin firma takoi 205 000 euron liikevaihdon, kun viivan alle jäi 27 000 euroa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Janne Kataja

Kommentit

Oma kommentti