Ex-kansanedustaja Jörn Donner haukkui poliitikot: ”Värittömiä kääpiöitä!”

Jörn DonnerSuomi on poliittisesti ja taloudellisesti niin huonosti hoidettu, ettei siitä ole mitään hyvää sanottavaa.

-Tämä johtuu siitä, että poliittiset johtajamme ovat kääpiöitä! Jörn Donner laukoo helmikuun Hymyssä.

He ovat myös värittömiä.

-Koko yhteiskunta toimii värittömämmin kuin muutama vuosikymmen sitten. Meillä oli aikoinaan isoja lakkoja, jäänsärkijät jäivät satamaan. Nyt meillä jäävät enintään matkalaukut lentoasemalle. Konsensusyhteiskunnassa ja tässä nykyisessä taloudellisessa tilanteessa ei synny edes kunnon riitaa.

Politiikasta Donner löytää edes yhden karismaatikon. Hän on Timo Soini.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jörn Donner

Kommentit

Poolitiikot ovat TASAN TARKAAN sitä mitä kansa on sinne valinnut TAI sitten ei ollenkaan käynyt edes äänestämässä. Kun on kysy monista ihmisistä on kysy myös moneensorttisista ajattelumaailmoista ja jokainen ”uskoo”olevansa omaa maailmansa JESUS. Eli ei se niin helppo olla politiko vaikka saakin hyvän palkan, niin kyllä siinä täytyy olla joku muu asia mikä ”vetää”.

No, eihän kaikki voi olla niin cooleja kuin Donner jonka oletettu värikkyys perustuu lähinnä kolmeen seikkaan:
1. Ainainen tympeys kaikkia ja kaikkea kohtaan.
2. Alaikäisen mustan tytön kanssa piehtarointi jossain Gambian rannalla.
3. Ingmar Bergmanin siivellä peesaaminen vuosikymmeniä.

Joo, joka poliitikon pitäisi kokeilla noita ettei oltais niin värittömiä…

Donner puhuu asiaa–Poliitikot on sellaisia ,kun ne Hinnalla (kova palkka) onnistuvat siellä valehtelemaan ja lupailee hyviä juttuja,niin jonkun vuoden päästä on miljonääriä ja Kansa maksaa.–Ja kun niitä haastatellaan ,niin Kuinka voi ministeri ja taas ministeri- voi helvete,Ja kun keskenään kahvihuoneessa istuvat ,niin kaikkia naurattaa,ja Mietaa taputtaa olkapäälle.

Donner puhuu asiaa, nykyään ei enää puhuta politiikkaa, oikeista asioista vaan vaalintahasotkusta, presidentin valtaoikeuksista ja NATO-jäsenyydestä, koska puhutaan siitä että kansalaisille (täällä syntyneile tai muualta tulleille) löytyy asuntoja tai ruokaa tässä ”hyvinvoinnissa”. Vetäkää poliitikot pääministeriä myöten k.teen!

Oma kommentti