Ex-kohukaunotar tylytti missifinalistit lyttyyn!

Jasmin MäntyläAikansa kohukaunottarena muistettava ja nyt oikeistopolitiikkaa harjoittava Jasmin Mäntylä ei ole malttanut ummistaa presidentinvaaleista huolimatta silmiään viihteeltä. Hän arvioi blogissaan Miss Suomi -finalistit, mutta tuomio on tyrmäävä.

-Tänään näin myös, että uudet Miss Suomi -finalistit on valittu… Voin täysin suoraan sanoa, että taso on tylsempi ja huonompi kuin vuosiin, Jasmin läimii.

-Nuo kyseiset neidot ovat kyllä nättejä, mutta eivät erottuisi joukosta missään, eivätkä ihan taatusti menesty missään kansainvälisissä kisoissa. Harmi että noin mitäänsanomattomasta joukosta pitää löytää seuraaja oikeasti kauniille pohjoisen tytölle.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Miss Suomi, Jasmin Mäntylä

Kommentit

kohuaika vaihtunut politiikkaan ja kyl nuo poliitikotkin on julkisuudessa joten miksi Jasmin ei vois omaa blogia kirjottaa?? Jos lehdistö ja media sieltä juttui lainaa niin miten se on Mäntylän vika. Jasmin on tän maan upein kaunotar ja kuuluu myös parhaaseen puolueeseen eli kokoomukseen!

Aina täytyy olla raportoimassa vaikka ei kukaan kaipaakaan hänenkään mielipidettä hänen aikansa on mennyt.

siis koska tämä on ollut kaunotar? ”kohu”julkkis on ollut, jos esiintyminen seiskassa sellaiseksi luetaan.

Jasmin sentään on todella kaunis ja oikea kaunotar, vain ex kohukaunotar. On fiksuuntunut paljon ja tuo joukkio on tosissaan tosi väritöntä ja ihan plaah! Joten oon ihan samaa mieltä Mäntylän kanssa. Hienoa kun on vaihtanut nuo tyhmät missi ja mallitouhut politiikkaan!! Bravo!

OHO!? kuinkas itse olet aikanaan menestynyt? tämmöisiin puheisiin me joudumme jos hän viihtyy politiikassa!

lollotissit erottuisivat…lähtisikö Jasmiina vielä missikiertueelle??

Jasmin on näyttävä ja kaunis nainen, tosiaan toisin kun tän vuoden missit. On oikeessa kun kutsuu niitä tylsiksi, sitähän ne on ainakin ulkonäkönsä puolesta. Viime vuodenkin missit on paljon kauniimmat kun nämä uudet kisailijat.
Mut Jasminkin on nykyään paljon kaunniimpi kun vuosia sitten mallina ollessaan.

Ainahan voi mennä homon kanssa naimisiin tai ajaa päissään autoa, niin jopas erottuu joukosta…

Oma kommentti