Jonat Hunder/Wikimedia Commons

Ex-ministerin poika hakkasi vaimoaan, vaimo kuoli sairaalassa – ehdollista!

Etelä-Karjalan käräjäoikeus on tuominnut lappeenrantalaisen miehen vuoden ja kolmen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Ex-ministerin poika murjoi vaimonsa hengiltä maaliskuussa vuonna 2018. Tuomio tuli perusmuotoisesta pahoinpitelystä ja kuolemantuottamuksesta.

Tuomittu kertoi esitutkinnassa hakanneensa vaimonsa päätä lattiaan. Tämän jälkeen käytiin saunassa ja nukuttiin. Aamulla mies oli havainnut ettei vaimo herää. Nainen vietiin sairaalaan ja hän kuoli siellä kolmen päivän kuluttua.

Asiasta uutisoi Alibi.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: kuolema, ministeri, pahoinpitely, Lappeenranta

Kommentit

Tämähän taitaakin olla sellainen itäsuomalainen akantappo meininki.
Qnhan näitä pöllöjä tuomiota sieltä päin ennenkin tullut, mutta tämä nyt kyllä on jo taas törkeä. Akkansa voi tappaa,kunhan ei sitä tee törkeästi. Siitä sitten ehdollista tuomiota, voi perkele…akka kuoli ihan piruuttaan.

Miten kuolemaan johtanut pahoinpitely voi olla ns. perusmuotoinen? Toisen hengen riistäminen on mielestäni aina törkeää, olkoonkin, ettei pahoinpitelijä alun perin ole suunnitellut tappavansa uhriaan. Jokainen aikuinen ihminen tietää, että pahoinpitely, joka kohdistuu päähän, voi johtaa kuolemaan.

Oma kommentti