Ex Miss Suomi tappoi itsensä!

Pian valitaan uusi Miss Suomi. Hymy lähti aikamatkalle missien maailmaan, kohumissien, joiden elämästä ei ole väriä puuttunut.

Kohtaloina on ollut alkoholismi, itsemurha, miehet tai miljoonat.

Ehkä traagisin tapauksista on vuonna 1967 kruunatun Ritva Lehdon elämäntarina. Sairaanhoitoa opiskellut neito päätti elämänsä vain yhdeksän päivää omista häistään, kruunajaisiaan seuraavana vuonna.

Seuraavankaan vuoden missi Leena Brusiin ei säilynyt kohuitta. Hänen suhteensa itseään vanhempaan kirjailijaan paljastui yhteisen lapsen myötä. Missi myös masentui.

”Tuoreimmista” kohumisseistä mainittakoon Tarja Smura, Miss Suomi vuosimallia 1993. Hän rakastui Renny Harliniin ja katosi kesken missivuoden Hollywoodiin, josta palasi myöhemmin maitojunalla takaisin.

Viimeisiä kunnollisia missikohuja syntyi neljä vuotta sitten, kun Pia Pakarinen (Lamberg) luopui kruunustaan. Nyt hän tekee uraa Hollywoodissa. Missien värikkäästä elämästä kerrotaan lisää Hymyn painetun lehden kolmen aukeaman reportaasissa.

Kuvituskuva finaalista 2008, kuva: Miss Suomen kuvapankki

 

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: missit, Miss Suomi, itsemurha, Pia Pakarinen, Tarja Smura, Pia Lamberg, kohu, Ritva Lehto, kohhumissi, Leena Brusiin, Renny Harlin

Kommentit

Oma kommentti