Pia Lamberg hehkuu raskausonnea.

IS: Ex-missi Pia Lambergin yllätysraskaus – isä ei ehtinyt nähdä lapsenlastaan

Kaliforniassa asuva ex-missi ja yrittäjä Pia Lamberg hehkuu äitiyden onnea Iltasanomien jutussa. Raskaus paljastui yllättäen kesken lomamatkan Portugalissa, kun Pia huomasi lämpötilansa oleva koholla. Samassa hän tunsi voimakkaasti, että raskaus oli alkanut. Raskaustesti vahvisti ilouutisen.

Pia Lamberg on seurustellut liikemiespuolisonsa Keithin kanssa kuusi vuotta, ja raskaus oli toivottu. Matkalla olivat mukana myös Keithin vanhemmat, joten he saivat heti jakaa ilouutisen heidän kanssaan. Pia soitti heti myös äidilleen Suomeen kertoen raskaudestaan. Piaa tuntuu surettavan vain yksi asia: hänen oma isänsä menehtyi äkillisesti sairauskohtaukseen pari vuotta sitten, eikä saanut koskaan nähdä lapsenlastaan.

Elämä Jenkeissä on mukavaa, eikä Pia aio muuttaa takaisin Suomeen. Hän asuu vuokralla paritalossa Los Angelesissa, mutta perheenlisäyksen jälkeen pariskunta aikoo ostaa oman talon. Pia tietää, että lapsen turvallisuutta täytyy miettiä eri tavoin USA:ssa kuin Suomessa. Lapsikaappauksia tapahtuu, eivätkä lapset saa mennä itsekseen edes kouluun. Onneksi Pialla ja Keithillä on aikaa pohtia asioita vielä kuukausia, sillä laskettu aika on maaliskuussa.

Teksti:Hymyn toimitus
Kuvat:OM-arkisto
Avainsanat: Pia Lamberg

Kommentit

Oma kommentti