Ex-Nightwish Tarja Turunen raiskaa taas!

Kiteen hevisopraano Tarja Turunen on Nightwishista potkut saatuaan keskittynyt etupäässä raiskauksiin, nimittäin musiikillisiin sellaisiin.

Kun hevikansa on saanut toipua ensin amerikkalaisen hevilegendan Alice Cooperin Poison-hitin ja edesmenneen grungekuninkaan Kurt Cobainin Nirvana-yhtyeen Smells Like Teen Spirit -grungeklassikon murjomisesta, on Tarja ottanut nyt käsittelyyn suurena naistenkaatajana tunnetun David Coverdalen Whitesnake-yhtyeen superhitin Still Of The Night.

Tarjan pahoinpitelemät superhitit voi katsoa seuraavista linkeistä:

Still Of The Night: https://www.youtube.com/watch?v=lWyEP7-eeKc

Smells Like Teen Spirit: https://www.youtube.com/watch?v=BYJs3ajxvQI

Poison: https://www.youtube.com/watch?v=kLq7ePSqFu4

Näiden raiskausten jälkeen musiikkipoliisien pitäisi vihdoin lukita Tarja tyrmään ja heittää avain jorpakkoon, jotta musiikkikansa voisi välttyä vastaavilta järkytyksiltä. Vai mitä mieltä Sinä olet?

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Nightwish, raiskaus, Tarja Turunen, Alice Cooper, Kurt Cobain, Nirvana, Whitesnake, David Coverdale

Kommentit

Mahtavia covereita Tarja. Parempia melkein kuin alkuperäiset.

Aivan hirveetä pa..aa nuo coverit, pysyis oopperassa ja jättäis hevin rauhaan viimeinkin.

Taas näitä säälittäviä Tarja vihaajia jotka yrittää epätoivoisesti kaivaa hänestä jotain negatiivista. No kateellisia riittää.

Ainoa levytyshän noista on poison joka on ihan ok, mutta en pidä hirveästi alkuperäisestäkään niin ihan sama.

Smells Like Teen Spirit taisi olla joku ihmeen muotishow joskus kauan sitten, eikä Tarja ole tuota muualla edes esittänyt. Ja kun en koskaan ole nirvanasta tykännyt niin taas ihan sama.

Whitesakea olen kuunnellut ja ihan hyvä bändi ja Covertale on mahtava laulaja ei siinä. Tarjan versio on taas ihan ok, vaikka huonolaatuinen pätkä onkin ja orkesterin kanssa se kuulostaa pakostakin erilaiselta ja eihän sopraanon ääni voi samanlainen olla kuin rock-laulajan ja vielä miehen.

”Näiden raiskausten jälkeen musiikkipoliisien pitäisi vihdoin lukita Tarja tyrmään ja heittää avain jorpakkoon, jotta musiikkikansa voisi välttyä vastaavilta järkytyksiltä.”

Ainoat jotka pitäisi heittää tyrmään on sunkaltaiset provosoivat ja vihaa lietsovat idiootit.

ihan hyvin se vetää pari ensimmäistä nyt ei sytytä tosin edes alkuperäisenäkään.

Niin mistähän alkaen kirjoitusten tarttes olla puolueettomia. Tervehdin ilolla anglosaksista journalismia mielipidejournalismia!

Säälittävä provokaatio. Tämä kirjoitus nimittäin. Tarja tekee, muut vikisevät.

Oma kommentti